4 naturlige midler, der kan gøres for at overvinde tåneglesvamp

, Jakarta – Neglesvamp infektion alias onychomycosis Det kan ske for alle, men rammer oftest voksne. Det typiske symptom på denne tilstand er en ændring i farven på neglene til hvid, brun eller gul. Derudover gør denne tilstand også negle skøre, fortykkede, revnede og let knækkede.

Generelt er neglesvampeinfektioner forårsaget af dermatofytsvampe. Der er dog andre årsager, der kan udløse denne tilstand, hvoraf den ene er gær. Der er flere faktorer, der kan øge en persons risiko for at udvikle tåneglesvamp, lige fra mindre skader på huden eller neglene, at have diabetes, ringorm i fødderne, svede meget, arbejde i et vådt og fugtigt miljø og ikke opretholde en god tånegl og håndhygiejne.

I nogle tilfælde kan neglesvamp også få den inficerede negl til at adskille eller løsne sig fra neglesengen. Hvis det sker, kan der opstå smerter i spidserne af tåneglene eller fingrene. Derudover kan inficerede negle også udsende en ubehagelig lugt. Så hvordan kan man overvinde denne lidelse? Kan neglesvamp behandles med naturlige ingredienser?

Læs også: Årsager og hvordan man overvinder fodsvamp

Svaret er ja. Faktisk er der flere naturlige ingredienser, som siges at være effektive mod svamp, herunder negle. Brugen af ​​naturlige ingredienser kan dog kun være som førstehjælp, når svampen angriber. Hvis tilstanden ikke forbedres eller endda bliver værre, skal du straks foretage en undersøgelse på hospitalet. Følgende naturlige ingredienser kan bruges til at behandle tåneglesvamp:

1. Hvidløg

Hvidløg indeholder allicin og ajoene som er svampedræbende og antimikrobiel. Indholdet menes at kunne overvinde og behandle den svamp, der angriber neglene. Du kan gøre behandlingen ved at vælge det bedste hvidløg og derefter hakke det fint. Derefter smøres og placeres på den del af neglen, der er inficeret med svampen, og lad den stå i 30 minutter.

2. Olivenolie

Olivenbladekstrakt siges også at indeholde naturlige ingredienser, der er svampedræbende og antimikrobielle. Du kan finde denne egenskab i olier eller salver lavet af olivenekstrakt. Rutinemæssig påføring af olivenolie direkte på den inficerede negl kan hjælpe med at bekæmpe svampeangreb. Glem ikke at skylle dine negle grundigt efter påføring af olien.

Læs også: 6 effektive måder at slippe af med neglesvamp

3. Bagepulver

Neglesvamp kan også overvindes ved at bruge bagepulver. Et bagepulver-baseret middel kan hjælpe med at reducere fugt i dine fingre og negle. Derudover kan bagepulver også hjælpe med at reducere ubehagelige lugte forårsaget af skimmelsvamp. Hvordan man laver svampemedicin af bagepulver er også ret nemt. Bland bagepulver og vand for at danne en pasta, og påfør det derefter på neglen, der er inficeret med svamp.

4. Æblecidereddike

At overvinde neglesvamp kan gøres ved at bruge æblecidereddike eller klar eddike. Eddike kan hjælpe med at balancere hudens pH og fremskynde behandlingen af ​​neglesvampeinfektioner. Derudover kan eddike også være med til at forhindre spredning af svamp i at inficere andre dele af neglen. Bland eddike i en skål med varmt vand i forholdet 1:2. Læg derefter fødderne i blød i vandblandingen i 20 minutter hver dag.

Læs også: For ofte brug af neglelak kan forårsage tåneglesvamp?

Hvis du er i tvivl og har brug for en læges råd til behandling af tåneglesvamp, skal du formidle det gennem applikationen lige. Du kan tale med lægen via Video/taleopkald og Snak . Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!