6 sportsgrene, der forbrænder flest kalorier

, Jakarta – Når nogen ønsker at tabe sig, vil han normalt kigge efter sport, der kan forbrænde flest kalorier og hurtigt. Forbrænding af kalorier i kroppen menes at være en effektiv måde at tabe sig på. Ikke underligt, at den type træning, der forbrænder flest kalorier, vil blive elsket af folk, der ønsker at slanke sig hurtigere og ideelt.

At lave den ideelle kropsvægt er ikke let. Det er dog muligt, at alle kan gøre det, også folk, der er overvægtige. Det kræver aktiviteter som motion, der kan forbrænde mange kalorier, så kropsvægten bliver ideel. Nogle sportsgrene, der kan forbrænde flere kalorier, omfatter:

  • Løb

Løb er en sport, der kan udføres af alle uden hjælp fra udstyr og er relativt billig. Derudover viser det sig, at løb meget hurtigt hjælper med at forbrænde kalorier i kroppen. I det mindste vil du tabe 748 kalorier på en time. Løb er mest spændende, hvis det laves om morgenen eller aftenen, når solen ikke er for varm. Det er bedst ikke at presse for hårdt, når du løber, tag en pause for at trække vejret. Glem ikke at varme op og køle ned før og efter dit løb.

  • Cykel

Cykling er også en sport, der sjovt at gøre. Ved at udføre denne øvelse kan du eliminere kalorier op til 1000 kalorier i timen. En times cykling med maksimal intensitet vil hjælpe en kvinde på 72 pund med at forbrænde omkring 850 kalorier, og tallet er endnu højere for mænd, hvilket er omkring 950 kalorier.

Læs også : Ben- og lårmuskeltræning, det er det sjove ved at cykle

  • Højintensiv intervaltræning

Denne øvelse er en, der kan udføres, når du ønsker at forbrænde fedt. HIIT eller Højintensiv intervaltræning uden tvivl den mest effektive og hurtige til at forbrænde fedt. Denne type konditionstræning er en kombination af moderat og høj intensitetstræning på en forudbestemt tid. Denne sport er også velegnet til dig, der er i gang med at forbrænde fedt effektivt og hurtigt.

Sådan laver du HIIT-øvelsen er at løbe først i 30 sekunder og derefter fortsætte med at gå (sprint er tilladt) i 90 sekunder. Dette afhængigt af konditionsniveauet for hver person. Så det kan siges, at denne sport kan anvendes forskelligt til hver person. For de bedste resultater skal du lave denne HIIT-øvelse om morgenen og på en mave, der ikke er fyldt op, eller før morgenmaden.

  • Kickboksning

I den seneste tid er denne sport blevet meget efterspurgt, især berømtheder. Så bliver mange mennesker ramt og prøver sport kickboksning . Denne sport er kendt som en type sport, der kan beskytte dig selv mod alle former for forbrydelser, mens du rejser. Men bagved kickboksning tilbyder en ret høj fedtforbrændingsproces.

Udover at være god til at forsvare dig selv og føle dig mere sikker, kickboksning er den hurtigste og mest fedtforbrændende øvelse. Med 1 times træning kan du forbrænde 582-864 kalorier. Et forsøg værd!

  • Sjippetov

Generelt er mange bekendt med sporten at hoppe reb, især da jeg var barn. Denne fysiske aktivitet er også en af ​​de øvelser, der forbrænder flest kalorier. En times hoppereb kan hjælpe mænd med at forbrænde op til 850 kalorier, mens kvinder kan forbrænde op til 750 kalorier.

Læs også: Adrenalintest Mens du træner, kan jetski være et valg

  • Svømme

Mange mennesker kan lide denne type sport, især fordi den ikke sveder. Kalorier, der kan forbrændes fra svømning, er omkring 720 kalorier hos kvinder og 840 kalorier hos mænd hver time. Hvis du føler dig sulten efter svømning, så er det et bevis på, at svømning kan forbrænde kalorier. Når du svømmer, vil kroppen have svært ved at bevæge sig, fordi den er i vandet. Naturligvis er den nødvendige energi meget høj, så kalorieforbrænding kan forekomme.

Det er kendsgerningen af ​​de typer træning, der kan forbrænde flere kalorier. Hvis du har andre spørgsmål om træning eller hvordan du taber dig, så tøv aldrig med at spørge lægen på .

Gennem appen , kan du spørge en ekspert og betroet læge når som helst og hvor som helst via Video/taleopkald og snak. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!

Læs også : Tag et kig på U23-landsholdets madmenu ved Asian Games 2018