4 måder at få din baby til at sove på, som mødre har brug for at kende

, Jakarta – At få din lille til at falde i søvn uden at vågne midt om natten er ikke en nem ting. Mødre er ofte trætte, fordi de vågner midt om natten, når den lille græder.

Hvorimod for babyer har søvn mange fordele, såsom en energikilde, øget hjernevækst og udvikling og immunsystemet. For nu at overvinde problemet med dit lille barns søvnmønster, som ofte vågner om natten, er der flere måder, hvorpå mødre kan ansøge om at få deres lille til at sove roligt. Kom nu, overvej følgende 4 måder:

  1. Ferberisering

Den første måde at få en baby til at sove på er ferberisering, nemlig ved at lade din lille græde, indtil han falder i søvn. Nøglen er altid at følge en forudbestemt søvnplan. Når din lille græder, skal du gradvist forlænge den tid, de græder, før du verbalt vinder dem.

Skridt at gøre Ferberisering:

  • Lav en rutine om natten, der beroliger din lille, men som også er et tegn på sengetid, såsom at rense kroppen eller læse et eventyr.

  • Hver aften på samme tid, læg din lille i sin tremmeseng. Uanset om han er søvnig eller ej, så forlad din lille straks efter at have lagt ham i vuggen.

  • Når din lille græder, så vent et øjeblik, før du nærmer dig ham. Den første nat skal du lade den lille græde i 5 minutter og derefter gå hen og berolige den lille med morens stemme uden at holde om hende. Følg med 2-3 minutter, indtil den lille falder til ro. Den næste nat, hvis han græder, skal du øge varigheden til 10 minutter, før du kigger op og beroliger, når din lille græder. Tilføj varigheden af ​​tiden hver dag, indtil moderen endelig ikke behøver at "kikke" på den Lille mere.

  • Når man gør ferberisering Sørg på denne måde for, at barnet er i god stand, såsom tørre bleer, behageligt tøj og tæpper, og vuggen er også sikker. Vær også opmærksom på muligheden for, at din lille vil græde på grund af noget farligt, såsom kvælning eller stød. Så vær opmærksom og genkend den lilles gråd, ja.

Læs også: Førstehjælp, når et barn kvæler

  1. Selvberoligende

Sådan får du en baby til at sove selvberoligende er at lade barnet sove eller falde i søvn af sig selv. For at gøre dette skal dit lille barns søvnplan være på samme tid hver nat. Mødre skal også berolige den lille med ord og fysisk berøring.

Skridt at gøre selvberoligende:

  • Lav en sengetidsrutine på samme tid hver aften. Du kan lave ritualet for at få din lille til at sove i 20 minutter, begyndende med et varmt bad, læse et eventyr, spille en blød sang og dæmpe lyset.

  • Når din lille ser søvnig ud, skal du straks lægge dem i sengen og derefter lade dem sove alene. Nu og da kan moderen se og vente på ham, for så at dulme med en stemme, når den lille græder. Men det er bedst ikke at holde ham for at berolige ham.

Læs også: Lær hvordan du indstiller et sundt babysøvnmønster

  1. Langt farvel

Sådan lægger du en baby til at sove med langt farvel er gradvist at tage afstand fra din lille, når det er tid til at sove. Denne metode er gjort for at gøre babyen ikke afhængig af moderens tilstedeværelse.

Skridt at gøre langt farvel:

  • Når babyen ser søvnig ud, men hans øjne stadig ikke er lukkede, så læg ham i sengen og sæt dig ved siden af ​​ham.

  • Når han begynder at bøvle, klap forsigtigt hans ryg eller hoved og berolig ham med ord. Når han begyndte at sove, forlad den lille. Så, hvis han vågner midt om natten, gentag trinene for at berolige ham.

  1. Græd ikke

Denne måde at få en baby til at sove på er uden tvivl den mest almindelige måde for mødre, som er altid at være i nærheden af ​​den lille, når han har brug for sin mors tilstedeværelse. Reducer dog lidt efter lidt tiden med den Lille.

Skridt at gøre græd ikke:

  • Læg altid barnet til at sove på samme tid hver dag, og få den lille til at sove.

  • Hold baby tæt på dig hele natten. Når han vågner, så se om han kan falde i søvn igen med det samme, eller om du har brug for at berolige ham, så han kan falde i søvn igen.

  • Sørg for ikke at lade din lille drikke modermælk fra moderen, når hun er søvnig, men endnu ikke sover. Denne vane ifølge bogens forfatter No-Cry Sleep Solution, Elizabeth Pantley kan få din lille til at ønske, at han kunne amme, når han vågner, hvilket ville være en smerte for moderen.

Læs også: Vær opmærksom på Baby Sleep Time for Little Ones Vækst

Diskuter babyens og familiens sundhedsproblemer med den rigtige læge. Brug igennem smartphone Du kan kontakte lægen når som helst og hvor som helst og også shoppe de medicinske behov, du ønsker lige fra din hånd. Hent Ansøgning via App Store og Google Play nu!

Reference:
Baby Sleep Site. Tilgået 2020. Ferber-metoden forklaret – alder at bruge, separationsangst og er det skadeligt?.
Baby Center. Tilgået 2020. Babysøvntræning: Fadingmetoder.
Baby Gaga. Tilgået 2020. Søvntræningsmetoder afmystificeret.