Brug jævnligt Papaya-masker, her er fordelene

, Jakarta – Papaya er ikke kun gavnlig for sundheden, men også effektiv til at forbedre skønheden. Papaya er rig på vitaminer, næringsstoffer og antioxidanter, som er gode for beta-caroten, hvoraf den ene er effektiv mod rynker.

At blande papaya med citron og honning og lave det som en maske kan forhindre, at fine rynker opstår. Især for dig, der ofte går udenfor og er udsat for solen, kan papaya hjælpe med at reparere hudskader forårsaget af solen og forhindre for tidlig aldring. Mere information er nedenfor!

Effektivt helbrede hudens koger

Ifølge sundhedsdata offentliggjort af The West Indian Medical Journal, Det siges, at papaya er effektiv til behandling af hudsår. Generelt kan papaya give maksimale fordele for hudens sundhed, herunder:

  1. Fugter huden.

  2. Fjerner pigmentering.

  3. Slet mørke rande på øjnene.

  4. Reducerer rynker.

  5. Fjerner solskoldning.

Papaya indeholder vitaminer, mineraler, fibre og antioxidanter, som gør den til en ideel frugt for alle. Denne frugt kan forbedre hudfarven fra de aktive enzymer i den, som f.eks papain . Det hjælper med at reducere pigmentering og kontrollerer acne og rynker.

Har du brug for mere fuldstændig information om fordelene ved papaya for huden, så spørg bare direkte på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Tips til brug af Papaya Mask

Papaya kan bruges som en maske ved at påføre den i ansigtet, især i områder med sorte pletter. Så hvordan behandler man det? Hvis du har fedtet hud, skal du bare tage en spiseskefuld papaya, derefter tilføje et par dråber citronsaft, blande ingredienserne, indtil de er glatte, og derefter påføre det på dit ansigt og hals. Det er bedre, hvis du anvender masken tykkere på problemområdet. Lad det stå i 15-20 minutter, og vask det derefter af med varmt vand.

Hvis du har tør hud, så tag 1 spsk papaya, tilsæt 1 spsk råmælk, lav en glat pasta og påfør den på dit ansigt og hals. Ligesom før ville det være bedre, hvis du påfører en tykkere maske på de mere problematiske områder. Lad det stå i 15-20 minutter, og vask det derefter af med varmt vand.

For en glødende hud er den kombinationsingrediens, du skal gøre, at blødgøre en halv papaya, bland den derefter med tre spiseskefulde honning og rør, indtil den er jævnt fordelt. Påfør forsigtigt på ansigt og hals, og lad derefter stå i 20 minutter, skyl med koldt vand.

Har du et problem med acne? Den nødvendige kombination er at påføre rå papaya, der er blevet knust og givet limesaft. Lad det stå i et par sekunder, og påfør det derefter på dit ansigt og lad det virke i 20-30 minutter.

Denne kombination kan fjerne acne ar og hjælpe med at helbrede betændelse. For en afslappende effekt kan du opbevare denne kombination i køleskabet, før du påfører den på ansigtet og problemområderne.

Papaya indeholder vitamin A og enzymer Papain , hvilket gør det effektivt til at hjælpe med at fjerne døde hudceller og inaktive proteiner og derved forynge huden. En anden positiv effekt er, at denne papaya-kombination også hjælper med at holde huden hydreret. Hvis du vil have glødende hud, så brug en kombinationsmaske af papaya og honning.

Reference:

Smag af hjem. Tilgået i 2020. 8 overraskende måder, hvorpå papaya gavner dit helbred.