6 måder at forbrænde kalorier for at tabe sig

, Jakarta - Nogle mennesker synes, at det ikke er sjovt at forbrænde kalorier. Du skal løbe udendørs i varmen eller træne indendørs, hvilket er kedeligt. Faktisk forbrænder aktiviteter ikke kun kalorier gennem træning alene. Nogle daglige aktiviteter kan faktisk forbrænde dine kalorier. Her er nogle måder at forbrænde kalorier på, som du selv kan prøve derhjemme:

1. Grin ofte

En af de første måder at forbrænde kalorier på er at grine. I en persons krop er der stresshormoner, hvoraf det ene er kortisol. Disse forbindelser spiller en rolle i at stimulere en person til at spise, sænke stofskiftet efter at have spist og lagre fedt. Når du griner, vil effekten af ​​kortisol på kroppen blive minimeret. Processen med at forbrænde kalorier vil stige sammen med stigningen i puls, når man griner fra 10-20 procent. Med en stigning i en persons puls vil kroppens stofskifte stige. Det betyder, at kroppen vil forbrænde kalorier efter at have grinet.

2. Drik koldt vand

Den næste måde at forbrænde kalorier på er at drikke koldt vand. Mange mennesker tror, ​​at drikke koldt vand kan fremme fedtophobning, så mange forbyder at drikke koldt vand, mens de er på vægttabsdiæt. Men faktisk kan det at drikke koldt vand faktisk hjælpe kroppen med at forbrænde kalorier. Når du drikker koldt vand, vil din krop øge dit stofskifte for at producere varme, så temperaturen holdes, så din krop vil forbrænde flere kalorier.

3. Tyggegummi

En af de næste måder at forbrænde kalorier på er ved at tygge tyggegummi. Tyggegummi kan øge mætheden og derved reducere kalorieindtaget fra maden. Dette er blevet bevist i en undersøgelse udført af University of Rhode Island, USA. Undersøgelsen viste, at folk, der tyggede tyggegummi, indtog færre kalorier til frokost og ikke spiste mere ved det næste måltid. Sørg dog for, at det tyggegummi, du vælger, er sukkerfrit.

4. Bloddonation

En af de næste måder at forbrænde kalorier på er ved at donere blod. Når du donerer blod, vil antallet af kalorier, som kroppen forbrænder, stige. Efter bloddonationsprocessen har kroppen brug for energi til at danne nye proteiner, røde blodlegemer og andre blodkomponenter for at erstatte det tabte blod, så kroppen vil forbrænde flere kalorier.

5. Indkøb

Den næste måde at forbrænde kalorier på er at shoppe. Når man handler , De fleste kvinder indser ikke, at de faktisk træner let. Prøv at tælle, hvor mange skridt du tager, mens du handler? Hvert af disse trin forbrænder helt sikkert kalorier i kroppen, især hvis du går hurtigt og går op ad trapper, når du shopper. Dette er en sjov måde at forbrænde kalorier på, især for kvinder.

Det er nogle måder at forbrænde kalorier på, som du straks kan prøve derhjemme. Det er en god idé at blive ved med at træne for at bevare dit helbred og få din krop i form. For at din krop kan holde sig i form, er det en god idé jævnligt at tjekke din krops helbred. Hvis du har andre spørgsmål om, hvordan du forbrænder kalorier, så tøv ikke med at spørge lægen . Du kan drage fordel af funktionerne Kontakt læge i app via snak, og Stemme/videoopkald at spørge lægen . Kom nu, Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!

Læs også:

  • 6 sportsgrene, der forbrænder flest kalorier
  • 4 effektive cardioøvelser til at tabe sig
  • Tips til at bevare en langvarig ideelvægt