Ud over tandpinemedicin er det fordelene ved at gurgle saltvand

, Jakarta - At gurgle saltvand er en måde, du kan gøre derhjemme for at behandle tandpine. Derudover hævdes saltvand at være effektivt til at håndtere ondt i halsen, forkølelse eller bihulebetændelse. Saltvand kan også hjælpe mod hudallergi. At lave mundskyl af saltvand er ret nemt, bare ved at blande nok salt med varmt vand.

Læs også: Gurglende saltvand, er det effektivt at behandle fåresyge?

Hos mennesker med tandpine kan saltvand beskytte tandkødet mod bakterier. Dette lægemiddel er også effektivt til at forbedre sundheden for tænder og tandkød. Derudover kan saltvandsgurgling hjælpe med at forhindre tandkødsbetændelse, huller i hullerne og paradentose, som er en tandkødsinfektion, der beskadiger det bløde væv og knogler, der understøtter tænderne. Udover at kunne bruges som tandpinemedicin, er her de andre fordele ved at gurgle saltvand:

  • Overvinde ondt i halsen

Selvom metoden stadig er gammel, praktiseres gurglende saltvand stadig i dag som en måde at behandle ondt i halsen. Derudover er gurglende saltvand effektiv til at håndtere forkølelse eller influenza, der kan forårsage ondt i halsen.

  • Overvindelse af luftvejsinfektioner

At gurgle saltvand kan hjælpe med at behandle infektionen ved at forhindre infektionen i at blive værre. De pågældende infektioner omfatter virale eller bakterielle infektioner. I dette tilfælde infektionssygdomme forårsaget af vira og bakterier, herunder influenza, ondt i halsen og forkølelse. Selvom saltvandsgurgling ikke vil være effektiv uden mere behandling for at forhindre geninfektion. I dette tilfælde kan du vaccinere.

Hvis du har et helbredsproblem, skal du straks drøfte det med en sagkyndig læge i ansøgningen . Læge ind vil hjælpe dig med at finde de rigtige skridt til at overvinde den sygdom, du oplever.

Læs også: Uden at skulle aflyse, er her 5 måder at overvinde tandpine på, mens du faster

  • Overvinde allergier

Halsbetændelse kan opstå på grund af visse allergier i kroppen, såsom pollenallergi eller dyreskælallergi. Derudover kan gurglende saltvand også hjælpe med at lindre symptomerne på ondt i halsen, der føles meget ubehageligt på grund af en allergisk reaktion.

  • Overvinde Canker sår

Gurglende saltvand kan også lindre kræftsår. Saltvand vil virke ved at reducere smerte og betændelse forårsaget af såret.

  • Overvinde dårlig ånde

Gurgle med saltvand kan neutralisere bakterier, der kan forårsage dårlig ånde. Dette skyldes, at salt kan ændre pH i munden og derved hæmme produktionen af ​​bakterielle mikroorganismer, der laver dårlig ånde.

Men problemet med dårlig ånde forsvinder ikke, hvis dårlig ånde er forårsaget af en mere alvorlig medicinsk tilstand. At gurgle med saltvand fjerner kun midlertidigt dårlig ånde, fordi behandlingen bør fokusere på den underliggende sygdom.

For børn og voksne, der har det godt med at gurgle saltvand, kan denne metode være et nemt trin, fordi det kan gøres overalt. Husk dog på, at det ikke er nok at håndtere sundhedsproblemer bare for at gurgle saltvand. For at maksimere behandlingen skal du også få hjælp af en recept fra en læge.

Læs også: Dette er førstehjælpen mod tandpine derhjemme

Ud over at tage medicin fra din læge, kan du spise sund mad med afbalanceret ernæring for at understøtte din krops sundhed. Du kan også vedtage en sund livsstil ved at træne regelmæssigt.

Reference:
Healthline (Få adgang i 2019). Hvad er fordelene ved en saltvandsgurgle?
Stylecraze (Få adgang i 2019). 15 fantastiske fordele ved saltvandsgurgle.