7 fødevarer, der kan reducere triglyceridniveauer

, Jakarta - Der er flere typer fedt i kroppen, triglycerider er en af ​​dem. Denne type fedt er et stof, der lagres i vævene som følge af omdannelsen af ​​de fleste typer fedt i kroppen, og som føres i blodbanen. Triglycerider produceres ikke kun naturligt af kroppen som en energikilde, men kan også produceres af den mad og drikke, der indtages.

Jo flere kalorier en person indtager, jo højere er personens triglyceridniveauer. Høje triglyceridniveauer kan øge risikoen for hjertesygdomme og metabolisk syndrom forbundet med slagtilfælde. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på mængden af ​​kalorieindtag, der kommer ind i kroppen, samt at holde triglyceridniveauet normalt.

Ud over at opretholde kalorieindtaget forudsiges følgende typer mad at være i stand til at reducere triglyceridniveauet i kroppen:

1. Havregrød

Havregryn har længe været kendt som en fødevare, der er god for hjertet, kan være en løsning for folk, der har høje triglyceridniveauer, og er god i forhold til at sænke risikoen for hjertesygdomme. Indholdet af opløselige fibre i havregryn og dets langsomt fordøjelige natur kan hjælpe kroppen til at føle sig mæt i længere tid, og dermed forhindre os i at spise en masse mellemmåltider uden for måltiderne.

2. Fisk

Forskellige typer fisk, der er høje i omega 3-fedtsyrer såsom makrel, laks, helleflynder, sild, tun og ørred, kan hjælpe med at sænke triglyceridniveauet.

3. Selleri

Det høje indhold af antioxidanter i selleri kan beskytte kroppen mod forskellige kroniske sygdomme, sænke triglycerider og forhindre oxidation af LDL aka dårligt kolesterol. Forarbejdning af selleri til juice eller en blanding i madlavning kan være en ret effektiv måde at reducere triglyceridniveauer i kroppen på.

4. Avocado

Når det kommer til frugt, der indeholder masser af gode fedtstoffer, er svaret avocado. Ja, denne frugt, som også er rig på E-vitamin, indeholder umættet fedt, som er godt for kroppen. Spis avocadoer uden tilsat sukker eller mælk, så vil niveauet af dårligt kolesterol og triglycerider i kroppen falde.

5. Hvidløg

Forskellige undersøgelser har bevist, at forbindelsen allicin indeholdt i hvidløg er effektiv til at sænke triglycerider og kolesterol med op til 12 procent.

6. Solsikkefrø

Denne mad, som også populært er kendt som 'kuaci', bliver ofte brugt som snack i din fritid. Men hvem skulle have troet, det viser sig, at denne lille snack kan hjælpe med at sænke triglyceridniveauet. Dette skyldes, at sterolindholdet i det er i stand til at hæmme stigningen i triglycerider og dårligt kolesterol i blodet.

7. Olivenolie

Udover at have et højt indhold af antioxidanter, er olivenolie også en løsning til at sænke triglycerider i kroppen. Det er derfor, mange mennesker, især dem med forhøjet blodtryk, vender sig til at bruge olivenolie til at lave mad. Det skal dog bemærkes, at den bedste olivenolie er typen ekstra jomfru . Det er den første pressede olivenolie, som indeholder det største næringsindhold sammenlignet med andre typer olivenolie.

Det er 7 typer fødevarer, der kan hjælpe med at sænke triglyceridniveauer i kroppen. Hvis du har helbredsproblemer, så tøv ikke med at bruge funktionerne Kontakt læge på app , Ja. Det er nemt, du kan tage en diskussion med lægen igennem Snak eller Stemme / Videoer opkald . Få også bekvemmeligheden ved at købe stoffer online, når som helst og hvor som helst, bare ved at klikke på knappen. Hent Ansøgning i App Store eller Google Play Store.

Læs også:

  • Dette er, hvad der menes med triglycerider
  • 7 måder at sænke triglycerider i blodet
  • 3 fødevarer, der kan erstatte fedtindtag i kroppen