Wow, det viser sig, at det er sundt at drikke olivenolie!

, Jakarta - Olivenolie er allerede meget velkendt for indonesere. Nogle bruger det til madlavning. Andre anvender endda olivenolieover hele kroppen for at udglatte huden. Men at bruge olivenolie er ikke kun på disse to måder.

At drikke olivenolie viser sig også at give sundhedsmæssige fordele i form af produktion af antioxidanter, som kroppen har brug for. Hvis antioxidanterne er opfyldt, vil din krop naturligvis være mere fit end normalt. For at du kan begynde at drikke hver dag, skal du først overveje nogle af fordelene ved olivenoliedet følgende:

1.Forebyg brystkræft

Fordele ved olivenolieden første er at forebygge brystkræft. En undersøgelse offentliggjort i JAMA Internal Medicine viste, at kvinder, der fulgte middelhavsdiæten, som er kendt for at indtage ekstra olivenolie, havde en lavere risiko for at udvikle brystkræft. Derudover er denne diæt også nyttig til at bremse ældningsprocessen af ​​huden og reducere risikoen for at blive smittet slag.

2.Reducerer risikoen for hjerteanfald

Ifølge MUFA kan fordelene ved olivenolie også reducere potentialet for forskellige hjertesygdomme. Du kan mærke fordelene mere, hvis du spiser det sammen med fødevarer, der er rige på næringsstoffer. Du behøver ikke at indtage store mængder olivenolie for at få fordelene. Ifølge de seneste resultater kan blot indtagelse af to spiseskefulde olivenolie reducere risikoen for hjerteanfald.

3.Slankende krop

Fordelene ved olivenolie, hvis den indtages regelmæssigt, er også i stand til at slanke kroppen. Fordelene ved olivenolie er gode nyheder for dem af jer, der begynder at få overvægt. Dette punkt omhandler også hjertesygdomme, som normalt er forbundet med overvægt. Derfor skal du tilføje olivenolie til din daglige forbrugsliste.

4.Glat fordøjelse

Selvom der ikke er mange store undersøgelser, der beviser det, har flere mindre undersøgelser bevist, at olivenolie faktisk kan forbedre fordøjelsen, hvis du indtager den. Så et andet alternativ til at spise fiberrig mad, ikke?

5.Sund krop mens du faster

Olivenolie indeholder omega 9 og oliefedtsyrer. Indtagelse af olivenolieDet har vist sig at øge det gode kolesterol og reducere det dårlige kolesterol ved suhoor. Olivenolie er også rig på antioxidanter, så indtagelse af olivenolie ved daggry vil gøre din krop sund og rask under faste.

Regler for indtagelse af olivenolie på Suhoor

Der er to typer olivenolie, de mest brugte er olivenolie (VOO) og ekstra jomfruolie (EVOO). Ekstra jomfru olivenolie er af højeste kvalitet, da den indeholder de fleste naturlige mineraler og vitaminer. Den bedste måde at indtage olivenolie på suhoorer at hælde det på en salat eller drikke det råt så meget som 2 spsk.

Kom nu, prøv at indtage olivenolie regelmæssigt fra nu af. Fordelene har vist sig at være gode for helbredet, især for at øge din udholdenhed i fastemåneden. For sundhedstips med andre naturlige ingredienser, spørg eksperterne direkte gennem applikationen lige. Du kan interagere med tusindvis af læger, der er på standby 24/7 for at besvare spørgsmål GRATIS? Du kan også købe medicin igennem smartphone med service Apotek levering. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play lige nu!

LÆS OGSÅ: Olivenolie er kraftfuld til at slippe af med depression