Halofit, dit personlige tillægsanbefalingstjeneste

, Jakarta – At opretholde kroppens modstand er faktisk svært og nemt at gøre. Desværre er det ikke få mennesker, der nogle gange er uvidende om dette. Faktisk kan opretholdelse af udholdenhed give fordele for det generelle helbred. Implementering af en sund livsstil, herunder altid at spise sund mad, er en af ​​nøglerne til at opretholde en sund krop.

Desværre er det ikke ualmindeligt, at den daglige mad, der indtages, indeholder minimalt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og fytokemikalier. Faktisk er det vigtigt at opretholde et sundt immunsystem for at mindske risikoen for at blive syg af både smitsomme og ikke-smitsomme sygdomme. Derfor er det vigtigt altid at spise sund mad, der er rig på næringsstoffer.

Læs også: Hvem har brug for kosttilskud? Dette er kriterierne

Halofit som en løsning

Indtagelse af sunde fødevarer kan være med til at dække kroppens vitamin- og mineralbehov. Men hvad nu hvis den mad, du spiser hver dag, ikke indeholder alle de næringsstoffer, du har brug for? Du kan fuldende det ved at tage yderligere vitaminer og kosttilskud.

Afvigelse fra princippet om, hvor værdifuld sundhed er, som skal opretholdes for at undgå alle sygdomme, tjenester Halofyt fra her for at hjælpe dig med at nå dine specifikke sundhedsmål. Selvfølgelig i henhold til dine personlige helbredsforhold, behov og mål. Halofyt kan være en personlig tilskudsanbefalingsløsning.

I et forsøg på at lette opfyldelsen af ​​daglige vitamin- og mineralbehov, Halofyt deltage og levere personlige tillægsanbefalingstjenester. Faktisk kan valg af de rigtige kosttilskud også være en afgørende faktor for at bevare udholdenheden. igennem Halofyt , vil sundhedseksperter hjælpe med at finde ud af og give anbefalinger til kosttilskud i henhold til kroppens behov.

Halofyt kan stole på som en supplerende anbefalingstjeneste for at hjælpe dig med at nå dine sundhedsmål i henhold til din sundhedsprofil. For at komme i gang, besøg Halofyt at finde ud af de typer af kosttilskud, der er blevet grupperet for at nå specifikke sundhedsmål. Men før det kan du konsultere en læge gennem Spørg en læge-funktionen på for at finde ud af, hvilke kosttilskud der er bedst egnede og sikre.

Herefter vil du blive henvist til at lave en screening, som skal besvare nogle spørgsmål i ansøgningen . Derfra vil sundhedseksperter som læger og farmaceuter hjælpe med at finde de typer vitaminer og kosttilskud efter behov. Dernæst vil du blive henvist til at købe en tillægspakke, der er leveret.

Læs også: 7 tips til at vælge yderligere kosttilskud til gravide kvinder

Kend de 3 fordele ved Halofit

1. Praktisk

Halofyt er en praktisk lægemiddelanbefalingstjeneste. Du kan finde det svært at købe et kosttilskud, der indeholder 50 eller 100 korn ad gangen. Så som en løsning, Halofyt hjælper ved at pakke de anbefalede kosttilskud i daglige poser, der er blevet mærket dagligt. Dette er selvfølgelig meget praktisk og en påmindelse om at tage vitaminer.

Den elegante emballage, der er adskilt til forbrug pr. dag, er også meget velegnet til dig, der er aktiv, rejser meget og føler dig kompliceret, hvis du skal have kosttilskud med i store pakker. Du skal blot medbringe en pose eller efter behov, og gemme den i din taske til forsyninger på farten.

2. Sikker

Hver type kosttilskud anbefalet af Halofyt er officielle varemærker, der er registreret hos BPOM (Food and Drug Supervisory Agency). Dette gør Halofyt meget garanteret kvalitet og effektivitet. For mere information om de mærker og typer af kosttilskud, vi anbefaler, se venligst Halofit Supplements BPOM List-siden. Supplerende anbefaling Halofyt Det er også sikkert til forbrug af forskellige aldersgrupper, fra børn, voksne, gravide kvinder til ældre, i henhold til deres respektive sundhedsmæssige forhold og mål.

3. Pålidelig

Suppler anbefalinger fra Halofyt udføres af en sundhedsperson og i overensstemmelse med lægens anvisninger. Halofyt altid prioritere kvaliteten, sikkerheden og effektiviteten af ​​hvert anbefalet supplement. Tal altid med din læge, før du tager kosttilskud, især hvis du tager anden medicin eller er under medicinsk behandling.

Læs også: Disse er 7 tegn på en vitaminmangelkrop, når du faster

Halofyt er en løsning for dig, der leder efter kvalitetstilskudsprodukter, men til en overkommelig pris. På den måde behøver du ikke bruge dybt for at købe vitaminer, der indeholder mange af dem på én gang.

Husk på, at vi godt forstår, at COVID-19-pandemien er en meget alvorlig situation, og vi ønsker fortsat at støtte regeringens appel om altid at holde fysisk afstand. Suppler derfor anbefalinger Halofyt kan fås gennem ansøgningen og officiel butik i din foretrukne e-handel (Tokopedia, Shopee eller Blibli). Du behøver ikke bekymre dig om at forlade huset, den tillægspakke, som lægen har anbefalet, vil straks blive sendt hjem til dig.

Selvom du har taget kosttilskud, kan vedligeholdelse af dit immunforsvar også afbalanceres med en sund livsstil og opretholdelse af renlighed. Hvis du har helbredsproblemer, så gå ikke i panik! Brug appen at diskutere med lægen igennem Snak eller Stemme / Videoopkald .

Reference:
National Institute of Health. Tilgået 2020. Kosttilskud: Hvad du behøver at vide.
Harvard Health Publishing, Harvard Medical School. Tilgået 2020. Sådan booster du dit immunforsvar.