Differentier mellem aktive og hyperaktive børn på grund af ADHD

Jakarta – Det er ofte svært at skelne mellem aktive og hyperaktive børn, fordi de normalt viser sig ved adfærden, at de ikke kan sidde stille og sidde stille. Der er dog stadig en forskel, du ved. Hyperaktive børn er normalt forårsaget af en lidelse kaldet ADHD (ADHD). opmærksomhedsunderskud/hyperaktivitetsforstyrrelse ).

Citeret fra siden Child Mind Institute , et aktivt barn betyder ikke at have en lidelse. Det kan være, fordi den energi, de har, er så stor. Hyperaktive børn på grund af ADHD har dog ikke kun svært ved at sidde stille, men har også svært ved at absorbere den information, der gives og relaterer til børn på deres alder.

Læs også: Fakta om ADHD-børn, som forældre bør kende

Dette er forskellen mellem aktive og hyperaktive børn på grund af ADHD

Den nemmeste måde at kende forskel på aktive og hyperaktive børn på grund af ADHD er i deres evne til at absorbere information og vokse godt. Hos hyperaktive børn med ADHD har de en tendens til at have svært ved at fokusere og koncentrere sig.

Derfor ser de ikke kun ud til at være aktive med stor energi, men har også svært ved at behandle hver eneste kommando og instruktion, der gives. Det mest oplagte eksempel er vanskeligheden ved at samarbejde med venner i skolen.

På den anden side kan aktive børn holde fokus og koncentrere sig om det, de får at vide. Så selvom de er aktive, er deres evne til at fordøje information stadig god.

Derudover kan aktive børn i modsætning til hyperaktive børn på grund af ADHD stadig kontrollere deres ønsker, følelser og evnen til at være opmærksom på information. De kan stadig fordøje og reagere på hver samtale, der bliver lavet.

Læs også: 5 sunde madopskrifter til børn med ADHD

Hvorfor børn kan være hyperaktive?

Aktive børn er generelt forårsaget af den mængde energi, de har. Imidlertid kan hyperaktive børn være forårsaget af følgende faktorer:

1. Stress

Lad dig ikke undervurdere, børn kan også opleve stress, du ved. Stress hos børn kan være forårsaget af positive ting såsom et nyt miljø eller aktivitet til negative ting såsom sygdom eller et familiemedlems død.

2. Afbrydelse af mental sundhed og følelser

Hyperaktive børn kan være forårsaget af psykiske lidelser som rastløshed og ustabile følelser eller har oplevet traumer. I denne tilstand har barnet en tendens til at være hyperaktivt ved at vise en holdning om at være ude af stand til at falde til ro eller have problemer med at koncentrere sig

3. Nedsat fysisk sundhed

I nogle tilfælde er der fysiske helbredsproblemer, der får børn til at blive hyperaktive, såsom hyperthyroidisme. Derudover er der også nogle genetiske problemer, der kan være årsagen til, at børns øgede aktivitet har tendens til at være hyperaktive.

Læs også: Her er den rigtige måde at blive forældre på for småbørn med ADHD

4. Mangel på motion

Uden tilstrækkelig motion har børn svært ved at sidde stille og har tendens til at være hyperaktive. Derfor er det vigtigt, at alle forældre giver tilstrækkelig tid til, at deres børn kan træne eller lave positive fysiske aktiviteter, der kan kanalisere deres energi. For eksempel at tage dem med på legepladsen, cykle eller jogge.

5. Mangel på søvn

Mens voksne har en tendens til at være trætte og umotiverede, når de har søvnmangel, er børn det stik modsatte. De vil have tendens til at blive hyperaktive, hvis de mangler søvn. Denne tilstand opstår generelt, når de ikke får nok søvn i løbet af dagen eller natten.

Årsagen er produktionen af ​​kortisol og adrenalin, som rent faktisk stiger, når børn har søvnmangel. Faktisk er det kroppens naturlige reaktion at gøre dette, så barnet kan holde sig energisk og vågent.

Det er en lille forklaring på forskellen mellem aktive og hyperaktive børn. Hvis der er usædvanlige hyperaktivitetssymptomer, straks Hent Ansøgning at tale med børnelægen, ja.

Reference:
Child Mind. Tilgået 2020. Spørg en ekspert: Har mit barn ADHD eller bare høj energi?
Meget godt Familie. Hentet 2020. De forskellige årsager til, hvorfor børn bliver hyperaktive.