Er det rigtigt, at koronar hjertesygdom er uhelbredelig?

, Jakarta - Hjertet er et af de vigtigste organer i den menneskelige krop. Hvis hjertet har problemer, kan de forstyrrelser, der opstår, være milde og forårsage død. En af de sygdomme i hjertet, der kan være dødelig, er koronar hjertesygdom.

Koronar hjertesygdom opstår, når arterierne i kranspulsårerne bliver smalle. Når dette sker, vil tilførslen af ​​ilt og blod til hjertet falde. Bemærk venligst, at koronar hjertesygdom ikke kan helbredes. Hvorfor det? Se diskussionen her!

Læs også: Dette er, hvad der menes med koronar hjertesygdom

Koronar hjertesygdom kan ikke helbredes

Koronar hjertesygdom er en af ​​de vigtigste dødsårsager i verden, inklusive Indonesien. Denne lidelse kan få kranspulsårerne til at indsnævres. Dette er generelt forårsaget af en ophobning af kolesterol, der danner plak, så blodgennemstrømningen til hjertet reduceres.

Koronar hjertesygdom kan også forårsage alvorlige helbredsproblemer. Koronararterier i hjertet danner et netværk af blodkar, der leverer ilt. Når det er indsnævret, vil hjertet blive berøvet iltrigt blod, når man laver aktiviteter. Denne lidelse er også i fare for hjerteanfald.

Koronar hjertesygdom er en uhelbredelig sygdom. Fordi hjertemusklen, der er beskadiget af et hjerteanfald, ikke kan vokse ud igen. Der er flere måder at forhindre et hjerteanfald på. Det gør den ved at behandle forhøjet blodtryk og højt kolesteroltal.

På trods af behandling, hvis der er opstået et hjerteanfald, og hjertemusklen dør, kan kroppen og det medicinske team ikke regenerere cellerne. Når først dine hjerteklapper bliver stive og forkalkede, er der ingen måde at genoprette ventilfleksibiliteten. Det skal repareres eller udskiftes. Hvis du har spørgsmål om denne lidelse, lægen fra klar til at hjælpe.

Sådan sænker du risikoen for et hjerteanfald

Selvom koronar hjertesygdom, der angriber dig, ikke kan helbredes, kan du gøre dit hjerte bedre. Det du kan gøre er at normalisere højt blodtryk og sænke kolesterol til meget lave niveauer. Hvis du gør det, kan du fjerne noget af pladen, hvilket gør din krop sundere.

Læger kan åbne blodkar, så mennesker med denne lidelse ikke mister livet. En læge kan reparere eller erstatte den problematiske ventil. Desuden, hvis skaden på hjertemusklen forårsager hjertesvigt, vil lægen give en hjertepumpe og hjertetransplantation. Dette kan ikke helbrede, men gør den syge sundere.

Læs også: Vær forsigtig, koronar hjerte kan falde hos børn!

Hvordan man forebygger koronararteriesygdom

En ounce forebyggelse er et halvt kilo kur værd. Derfor, før denne hjertesygdom opstår, skal du hellere forebygge det fra starten. Der er flere måder at reducere risikoen for koronar hjertesygdom. Her er nogle måder, du kan gøre det på:

  1. Spis sund og afbalanceret mad

Alle skal spise en sund og afbalanceret kost for at holde deres krop sund. Du bør spise mad med lavt fedtindhold og højt fiberindhold. Derudover skal frugt og grønt også opfyldes, så kroppen forbliver i god form. Denne metode kan reducere kolesterolniveauer, der forårsager koronar hjertesygdom.

  1. Træn regelmæssigt

Efter at have spist en sund kost, bør du også træne regelmæssigt. Dette er den bedste måde at opretholde en sund vægt. Den effekt, du får, er en reduktion af forhøjet blodtryk. Motion kan gøre dit hjerte sundere og blodcirkulationen effektiv.

  1. Stop med at ryge

Hvis du ryger, skal du holde op for at reducere din risiko for at udvikle koronar hjertesygdom. Rygning er en stor risikofaktor, der kan føre til åreforkalkning. Hold derfor op med at ryge for en sundere krop.

Læs også: Hvor ung har du koronar hjertesygdom?