Enkle måder at krympe maven på, inden du går i seng

, Jakarta – Ifølge resultaterne af forskning udført af Salk Instituttet, Jo længere du bliver oppe, jo flere kalorier indtager du. Maveomkreds er tæt forbundet med kvalitetssøvn.

Det samme forskningsinstitut fandt ud af, at de, der havde kvalitetssøvn, tabte omkring 3,5 procent af deres kropsvægt. Journal of Nervous and Mental Disease udtrykt det faktum, at tilstrækkeligt proteinindtag kan hjælpe en person med at få kvalitetssøvn og er forbundet med nedsat abdominal omkreds. Tjek diskussionen herunder!

Rutiner og vaner påvirker søvnmønstre

Ud over protein kan enhver mad, der indeholder tryptofan, inklusive bønner, kylling, fisk, linser og æg, udløse døsighed. Ud over at indtage visse fødevarer, giver kamille, pebermynte, lavendel og baldrian te også en afslappende effekt, der hjælper med at fremme søvn.

Læs også: Disse 5 virkninger af træning er for tunge

Så er en anden regel, der faktisk kan hjælpe dig med at reducere maveomkredsen i forhold til visse rutiner, ikke at spise efter kl. Normalt falder aktiviteten om natten, så der ikke bliver forbrændt flere kalorier. Dette gør, at den mad, du spiser, kun ophobes som fedt.

Så kan sove med slukket lys reducere risikoen for vægtøgning. Årsagen er, at hormonet melatonin, som fungerer til at stabilisere kroppens stofskiftearbejde, kan fungere mere optimalt under mørke forhold.

Sovestilling kan også påvirke kroppens stofskiftesystem. Sundhedseksperter anbefaler, at du sover på siden med en stilling vendt mod venstre for at beskytte hjertet, glatte bevægelser i fordøjelsessystemet og forhindre mavesyre i at stige, hvilket forårsager luft i maven.

Søvnbesvær, som i sidste ende får nogen til at snacke, opleves ofte af dem, der er stressede. Prøv at lave let meditation i 3-5 minutter for at lindre stress. Har du problemer med søvnmønsteret, så spørg bare kl .

Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Planlægning af let træning før sengetid

Der er ingen anden måde at skrumpe maven og undgå fedtophobning på andet end ved at træne. Hvis du er typen, der er doven til at træne, men nægter at blive udspilet, så prøv at gøre det mavebøjninger 20 gange, som så lægges til antallet med jævne mellemrum.

Udover mavebøjninger, du kan også prøve planke. Inden du lægger dig ned, så prøv at planke på gulvet 1-2 minutter. Hvis stærk, gentag op til to gange, og mængden øges med jævne mellemrum. Normalt vil kroppen tilpasse sig træningen, så du skal øge varigheden, så effekterne bliver mere udtalte.

Øvelse af vejrtrækning kan være en måde eller bevægelse for at skrumpe maven. Du sidder på kryds og tværs eller sidder på kryds og tværs med hænderne på lårene. Ryg oprejst position. men afslappede skuldre.

Ånd derefter ud fra maven, men indånd ikke gennem næsen. Luft kommer automatisk ind, når du ånder ud. Denne bevægelse krymper ikke kun maven, men hjælper også cirkulationen af ​​vejrtrækningen mere glat.

Læs også: Her er fordelene og hvordan man laver Kegel-øvelser

Mavebøjninger ben kan også gøres for at krympe maven. Tricket er at ligge på gulvet og derefter rette benene ud og løfte det 90 grader og derefter sænke det. Gør denne bevægelse 20-30 gange hver nat. Denne bevægelse krymper ikke kun maven før sengetid, men strammer også lårene.

Reference:
eatthis.com. Tilgået 2020. 17 overraskende måder at tabe sig på i søvne.
WebMD. Hentet i 2020. Tips til en stille Mave, afslappende søvn.