Er det nødvendigt at have en indre cirkel i venskab?

, Jakarta – En Harvard-undersøgelse siger, at det at have solide venskaber i livet kan hjælpe med at forbedre hjernens sundhed. Venskaber hjælper dig også med at håndtere stress, træffe bedre livsstilsvalg og giver dig mulighed for hurtigere at komme dig over helbredsproblemer og sygdomme.

Venskaber er også vigtige for mental sundhed. En undersøgelse anbefaler endda at bruge tid med positive venner, som faktisk ændrer dit perspektiv til det bedre. Så hvad er problemet med venskab? Så hvad er det indercirkel og vigtigheden af ​​venskab?

Læs også: Sådan knytter du sunde venskaber

Betydningen af ​​den indre cirkel

Nogle mennesker er stolte over at have mange venner. De mener, at dette indikerer popularitet, hvilket efterlader dem med mere åbne muligheder. Nogle gange er det dog meget bedre at have en lille omgangskreds eller indercirkel , men den indeholder mennesker, du stoler på.

Kvantitet betyder ikke altid kvalitet. Det handler ikke om, hvor mange mennesker du kender, men hvor tæt du er på de mennesker, du kender. Hvor mange venner er du loyal over for? Hvem kan du stole på? Så det må du hellere have indercirkel indeholde de rigtige mennesker og mennesker, du kan stole på og stole på. Det følgende er en forklaring på behovet for at have indercirkel i venskab!

1. Stærkere bånd

Indercirkel betyder, at du kan investere tid i det forhold, du har med hver af dine nære venner. Hvis du for eksempel har to nære venner, kan du nemt få tid til at se dem mindst en gang om ugen.

Men hvis du har 15 nære venner, er det ubestrideligt, at du vil blive overvældet af at være opmærksom på dem. Jo mere tid du tilbringer med nogen, jo tættere bliver du på vedkommende, og jo lettere vil det være at opbygge et dybere niveau af tillid og hengivenhed.

En af internetalderens store tragedier er, at alle har et stort netværk, men få ægte venner er det værd. Sider på sociale medier giver dig den illusion, at du kender mange mennesker, men kun få rigtige venner. Ægte venner er de få mennesker, du har knyttet sammen med og brugt nok tid sammen til at se det gode og det dårlige i hinanden.

2. Støtte i tider med glæde og sorg

Når du går igennem en svær tid i livet, er der ikke mange, der kan hjælpe dig. Det er, når du finder ud af, hvem en sand ven er. Så hvad er meningen med at have så mange venner, hvis du ikke kan regne med dem, når du har brug for dem?

Læs også: Hvordan opbygger man tillid med venner?

Jo flere mennesker du har i indercirkel- dig, jo svagere vil dit bånd til dem være. På den anden side, indercirkel betyder et stærkere bånd, fordi forholdet er intenst.

Det er denne intensitet, der gør indercirkel forlader dig ikke, når du har brug for det. Det er selvfølgelig ikke altid muligt for din ven altid at være der og klar til at hjælpe, for alle har deres egne problemer.

3. Du kan ikke stole på alle

Du har helt sikkert oplevet en hændelse, hvor nogen forrådte din tillid. Det er derfor, du skal være meget forsigtig med de personer, du tillader i din omgangskreds.

Læs også: Føler du dig usikker, her er 5 tips til at overvinde det

Indercirkel I er dem, der vil se en del af jer, som de fleste aldrig kender. Det er dem, du taler med om dine problemer. De ved ting om dig, som ikke bare nogen ved.

For at sikre dig, at du deler din hemmelighed med de rigtige mennesker, har du brug for det indercirkel nøje udvalgt. Hvis det er svært for dig at bryde væk fra tidligere forræderi, så prøv at konsultere en professionel igennem . Nå, ind Du kan også købe medicin uden at skulle på apoteket. Kom nu, Hent !

Reference:

Klogskab. Tilgået 2021. Hvorfor din indre cirkel skal forblive lille, og hvordan man formindsker den.
Meget godt sind. Tilgået i 2021. 6 grunde til, hvorfor venner er vigtige.