Den rigtige måde at behandle en purulent vandloppe på

"Vandlopper, der ikke håndteres ordentligt, kan forårsage infektion. Denne tilstand kan udløse festende vandlopper. Det er bedre at udføre medicinsk behandling ved at bruge svampedræbende cremer eller salver og tage medicinen anbefalet af lægen for at lindre symptomerne på vandlopper."

, Jakarta – Vandlopper forårsager ubehag for den syge. Denne sygdom kan forårsage kløe og en brændende fornemmelse i det inficerede område. Vandlopper er hudsygdomme forårsaget af svampeinfektioner og angriber fødderne.

Læs også: Børn oplever vandlopper, hvad forårsager det?

Vandlopper er en smitsom sygdom. Hvis den ikke behandles med det samme, kan denne sygdom spredes til andre dele af kroppen og inficere andre mennesker. Faktisk kan vandlopper forårsage hudinfektioner til at få vandlopper til at suse. Så hvordan behandler man purulente vandlopper? Se anmeldelsen her!

Genkend symptomerne på vandlopper

Vandlopper el fodsvamp er en hudlidelse forårsaget af en dermatofytsvampeinfektion. Årsagen til vandlopper kan skade huden gennem små revner eller åbne sår i huden, der forårsager infektion i det øverste lag af huden.

Vandlopper er en smitsom sygdom. Overførsel kan ske ved direkte kontakt eller eksponering for genstande, der er udsat for svampen, der forårsager vandlopper. Der er flere tegn, der er symptomer på vandlopper, såsom:

  1. Kløe med smerter og en brændende fornemmelse mellem tæerne.
  2. Åbne sår eller vabler på benområdet, der klør.
  3. Rødme mellem tæerne.
  4. Revnet og afskallet hud på fødderne.
  5. Huden på siderne af fødderne bliver tørrere.
  6. Misfarvning af tåneglene.
  7. Fortykkelse af tåneglene.
  8. Tånegle bliver skøre og knækker lettere.

Det er de symptomer, som mennesker med vandlopper oplever. Men hvis denne tilstand ikke behandles korrekt, kan symptomerne blive værre eller endda blive en infektion. Denne infektion kan forårsage forekomsten af ​​pus i vandlopper.

Selvom det er sjældent, vil inficerede vandlopper have symptomer, såsom forekomsten af ​​pusfyldte knopper på det inficerede område, varmere hud og rødme.

Læs også: Det er 7 vaner, der kan udløse vandlopper i kroppen

Overvinde den purulente vandloppe

Vandlopper kan overvindes ved at bruge svampedræbende salver eller cremer, som kan findes på apotekerne. Nogle typer lægemidler bør dog ikke gives til børn uforsigtigt.

Denne behandling anses for at være effektiv til behandling af vandlopper, der ikke er inficerede eller fester. Hvis vandlopper har pus eller infektion, bør du besøge en læge for korrekt behandling, især hvis de ledsages af andre symptomer, såsom feber og muskelsmerter.

Brugen af ​​flere typer lægemidler vil blive brugt til at lindre symptomerne på vandlopper. Vi anbefaler, at du bruger lægemidler i overensstemmelse med lægens råd og anbefalinger.

Purulente vandlopper kan behandles ved hjælp af lægemidler efter en læges recept. Lægen vil ordinere en svampedræbende medicin, der kan indtages hver dag. Stop ikke midt i behandlingen af ​​frygt for at udløse gentagne infektioner.

Brug ikke ubehagelige sko og sokker, der er for stramme, når vandlopperne har en infektion. Du kan bruge åbent fodtøj til at lindre de oplevede symptomer.

Vandloppebehandling derhjemme

Mens du udfører medicinsk behandling, lav nogle simple behandlinger derhjemme for at optimere den behandling, der udføres.

  1. Du kan rense dine fødder regelmæssigt med rindende vand og antibakteriel sæbe.
  2. Sørg for, at fodområdet er rent og ikke fugtigt.
  3. Brug åbent fodtøj.
  4. Hvis du skal have sko på, så sørg for at have behagelige sko og rene sokker på. Skift sokker hver dag.
  5. Brug antifungale cremer eller salver regelmæssigt.
  6. Rids ikke det kløende område.

Læs også: Dette er forskellen mellem hårlus og vandlus

Det er den behandling, der kan køres for at maksimere behandlingen af ​​vandlopper. Brug gerne og spørg lægen direkte, om vandlopperne ikke bliver bedre inden for et par uger. Kom nu, HentAnsøgning nu gennem App Store eller Google Play!

Reference:
Institut for Kvalitet og Effektivitet i Sundhedsvæsenet. Tilgået i 2021. Atlet's Foot: Oversigt.
Mayo Clinic. Tilgået 2021. Atlet's Foot.
Healthline. Tilgået 2021. Atlet's Foot (Tinea Pedis).
Healthline. Tilgået i 2021. Hvad forårsagede min inficerede fod, og hvordan behandler jeg den?