Intime relationers rolle i opretholdelsen af ​​hjemlig harmoni

, Jakarta – Kedsomhed og små skænderier i husstanden er almindelige. Følelsen af ​​monotoni kan føre til følelsesløshed. For dem af jer, der i øjeblikket gennemgår mætning, prøv at introspektere med din sexrutine. Kan det være, at du og din partner har mistet kvaliteten og hyppigheden af ​​at have sex?

Intime forhold spiller en vigtig rolle i at opretholde harmoni i husstanden. En måde at gøre dit sexliv mindre kedeligt på er at vide, hvad din partner vil have. Tjek informationen ud her!

Sjov sex for indenlandsk harmoni

Er samleje en måde at opretholde harmoni i hjemmet? Svaret er ja! Sex kan øge det følelsesmæssige bånd til en partner, et middel til afslapning, give fysisk og psykologisk komfort og reducere stress.

Men ikke fra sex, skal der være "regler", der gør disse intime aktiviteter sjove og nyttige til at opbygge følelsesmæssige bånd. Så hvilken slags sex kan øge harmonien i hjemmet?

Læs også: Grundlæggende kønsposition for hver stjernetegn

1. Ved, hvad du og din partner ønsker

Identificer, hvad der får dig og din partner til at ville have sex. Du må have hørt, at i modsætning til mænd er kvinder ikke let ophidsede. For at kunne nyde sex skal kvinder gennemgå flere stadier.

At få humør elske, tænk på, hvad der får dig og din partner til at føle dig afslappet og sensuel. Det kan være ved at kysse, røre ved, tale intimt, eller det kan være en sjov middag og grin sammen. Efter at have bestemt præcis, hvad du og din partner ønsker, så prøv at få det til at ske.

2. Prøv

At sige "Jeg er træt" eller "Dette er ikke det rigtige tidspunkt" for ofte vil skuffe din partner og vise, at du ikke prøver. Igen, som det første punkt, prøv at diskutere og formidle dine og din partners ønsker. Vil ikke bare vinde det selv.

Læs også: Mænd er de mindst modstandsdygtige, når disse 7 dele berøres

3. Planlæg "Mig-tid"

Ægtepar har også brug for mig tid ” uden børns distraktion. At nyde en romantisk dag sammen vil få dig og din partner til at huske de gode stunder, før de blev gift. Erindringer vil genopvarme romantikkens ild og få dig til at indse, hvad der i sidste ende binder dig sammen på godt og ondt.

4. Sexet overraskelse

Nogle gange føler par, at det ikke er vigtigt at være sexet. Faktisk er det nødvendigt at føle og være sexet. Prøv at have provokerende undertøj på eller læs en erotisk roman i din partners øre. Dette kan være en sexet overraskelse, der får dig til at nyde sex mere.

Læs også: Dette er klitorisens rolle under samleje

5. Omdefiner intimitet

Folk tror ofte, at sex skal være noget elektrificerende, og en orgasme er fantastisk. Ja, det er ikke helt forkert, men vigtigere end at den intimitet, der bygger og får dig og din partner til at komme tættere på hinanden og lære hinanden at kende.

Rør ved hinanden, kys læbehjørnerne, kram bagfra eller kæle er en ikke-gennemtrængende aktivitet, der helt sikkert gør dig og din partner mere harmoniske. Hvis du og din partner har svært ved at få intimitet, så prøv at drøfte det med en læge eller psykolog kl ! De bedste læger vil hjælpe med at levere løsninger til dig og din partner.

Reference:
FamilyLife.com. Hentet 2021. Why Sex Matters In Marriage.
Johns Hopkins medicin. Hentet 2021. Hold gnisten i live i dit ægteskab.