Hvor lang tid tager det at komme sig fra depression?

, Jakarta – Apropos depression, så skal du være nysgerrig efter, hvordan en, der er deprimeret, egentlig har det. Hvis det er citeret fra siden sundhedslinje, Mennesker, der er deprimerede, føler generelt tristhed, tab eller vrede så dyb, at det forstyrrer daglige aktiviteter.

Som følge heraf blev arbejdet i skolen og på kontoret forstyrret. Depression kan også påvirke en persons forhold til andre mennesker og udløse en række kroniske helbredstilstande. Desværre er der stadig mange mennesker, der tror, ​​at depression er et trivielt problem og ikke et helbredsproblem. Faktisk er depression en sygdom, der forårsager virkelige symptomer.

Læs også: 5 årsager til depression, der ofte ignoreres

Den gode nyhed er, at med den rette behandling og støtte, kommer de fleste mennesker med depression fuldstændigt. Men hvor lang tid tager det for en person, der lider af depression, at komme sig? Tjek følgende forklaring.

Hvor længe kan en person komme sig fra depression?

Det er ikke let at komme sig fra depression. En af de sværeste ting er, at mennesker med depression ikke ved, hvad de kan forvente. Helbredelse af depression er ikke det samme som at helbrede en skade. For eksempel, når du har et brækket ben, vil lægen straks fortælle dig specifikt om, hvordan du kommer dig.

Sådan er depression desværre ikke. Alles opsving kan være forskellig. Nogle mennesker kan komme sig inden for uger eller måneder, og andre kan tage år. Lancering fra WebMD, omkring 20-30 procent af mennesker, der oplever depression, forsvinder symptomerne ikke helt.

En person, der var deprimeret i lang tid, før han modtog behandling, husker måske knap, hvordan det er at føle sig normal. Derfor er det vigtigt at komme i behandling med det samme, så tilstanden ikke forværres. En person, der er disciplineret og følger behandlingen, har en større og hurtigere chance for at blive rask.

Læs også: Skjult depression, der dækker disse 4 psykologiske lidelser

Pas på risikoen for gentagelse

Nogle mennesker kan kun opleve depression én gang i deres liv, og resten må møde depression mange gange. ifølge American Psychiatric Association Mindst 50 procent af mennesker, der oplever en alvorlig depressiv episode, vil opleve depression en anden gang. Derudover vil omkring 80 procent af personer, der har haft to episoder, opleve en tredje episode.

Resultaterne af undersøgelsen kan virke skræmmende, og du tror måske, at der ikke er nogen chance for en kur. Dette er dog ikke tilfældet, når du har oplevet depression, du skal allerede kende tegnene på depression og forstå udmærket på hvilke tidspunkter, der gør dig mere modtagelig for at opleve det. Det betyder, at du faktisk kan være mere opmærksom og lydhør i enhver situation for at forhindre depression i at gentage sig.

Læs også:Karakteristika og tegn på depression Symptomer, du skal kende

Hvis du har andre spørgsmål om depressionssymptomer og hvordan du håndterer dem, kan du diskutere direkte med en psykiater gennem ansøgningen . Det er nemt, du skal bare åbne applikationen og vælge den læge, du har brug for. Derudover kan du også kontakte lægen når som helst og hvor som helst via Snak eller Stemme/videoopkald . Praktisk er det ikke? Kom nu, Hent nu!

Reference:
Healthline. Hentet 2020. Alt hvad du vil vide om depression.
NHS. Tilgået 2020. Klinisk depression.
WebMD. Hentet i 2020. Depression Recovery: An Overview.