At genkende INFJ-personlighedens karakterer og typer

"Folk med INFJ-personligheder er kendt for at være idealistiske, men afslappede, blide og kærlige. Selvom de er stædige, ved de, hvad de vil, og er meget glade for at kunne hjælpe andre.”

Jakarta - Har du nogensinde hørt om INFJ-personligheder? Det er en af ​​de 16 Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) personlighedstyper, en personlighedsvurdering, der er meget populær i nyere tid. Står for indadvendt, intuitiv, følende og dømmende, en INFJ omtales også almindeligvis som en advokat eller idealist.

Ifølge data fra Centers for Applications of Psychological Type er denne personlighedstype blandt de sjældneste og tegner sig kun for 1-3% af befolkningen i USA. Vil du vide, hvad der kendetegner mennesker med denne personlighed? Lad os se diskussionen!

Læs også: 4 psykologiske tests for at kende din personlighed

INFJ Personlighedskarakteristika

Her er nogle af de vigtigste egenskaber ved INFJ-personligheden at kende:

  1. Medfølelse

INFJ'er er blide, kærlige og empatiske mennesker. Dette skyldes, at de har en stærk intuition og følelsesmæssig forståelse.

  1. Hjælper

Skønt dybest set indadvendt, INFJ'er kan danne stærke relationer med andre mennesker. De elsker at hjælpe andre, men har også brug for tid og plads til sig selv.

  1. Idealist

Ikke kun i tænkning er mennesker med denne personlighed i stand til at omsætte deres idealer til handling. De drømmer ikke kun om at ændre verden, men stræber også efter at få det til at ske.

Læs også: Er personlighedstests med MBTI nøjagtige?

  1. Organiseret

Folk med personlighedstypen INFJ kan virkelig godt lide at have kontrol over alt. Dette gør, at de altid planlægger, organiserer og træffer beslutninger så tidligt som muligt.

  1. Følelsesmæssigt men logisk

Når de træffer beslutninger, fremhæver mennesker med denne personlighed deres følelser mere end objektive fakta. Men de er også logiske, fordi de forstår det gode og dårlige ved ting og håber at gøre dem bedre.

Det er nogle karakteristika ved mennesker med INFJ-personlighed generelt. Ud over dem, der er beskrevet ovenfor, er en INFJ også meget kreativ og kunstnerisk, fokuseret på fremtiden, følsom over for andres behov og kan lide at tænke på meningen med livet.

Nogle af svaghederne hos mennesker med denne personlighed er stædighed, kan være alt for følsomme, har ofte for høje forventninger og kan ikke lide konfrontation.

Læs også: Dette er personlighed i henhold til blodtype

Dette er dog kun en generel oversigt. Alle har deres egne karakteristika, der gør dem specielle og anderledes end andre. Hvis du har brug for eksperthjælp til at identificere din personlighedstype, kan du Hent Ansøgning at tale med en psykolog til enhver tid.

Reference:
16 personligheder. Tilgået i 2021. Advocate Personality.
Meget godt sind. Tilgået i 2021. INFJ: The Advocate (Introverted, Intuitive, Feeling, Judging).
Center for anvendelser af psykologiske typer. Hentet 2021. Anslåede frekvenser af typerne i den amerikanske befolkning.