4 sportsbevægelser for ideel kropsform på et øjeblik

, Jakarta - Alles kropsform er et komplekst fænomen med indviklede detaljer og funktioner. En persons kropsform bestemmes af skeletstrukturen og fordelingen af ​​muskler og fedt. For at få den ideelle kropsform i henhold til hver enkelts version, er det nødvendigt at dyrke regelmæssig og konsekvent motion.

For at få den ideelle kropsform kan du lave enhver form for træning. Så længe den type træning du laver er korrekt og intensiteten kan tilpasses dine evner. På den måde er det ikke umuligt, at din kropsform er ideel. Her er nogle træningsbevægelser, som du kan gøre for at få den ideelle kropsform mere effektivt.

1. Svømning

Svømning er ikke kun en komplet fysisk træning, det er også en utrolig god sport for et sundt hjerte og en lavstress aktivitet. Denne øvelse vil holde dig på en sund vægt, fordi den forbrænder mange kalorier, øger lungekapaciteten og opbygger muskelstyrke og udholdenhed. Desuden er svømning den perfekte sportsaktivitet gennem tiden, fordi den kan udføres i poolen indendørs, svømmepøl udendørseller stranden.

Læs også: Motion er også sundt for hjernen, hvordan kommer det?

2. Løb

Alder er ikke en begrænsning for nogen at dyrke denne sport, alle kan gøre det. Løb er ikke kun sjovt, men også meget gavnligt for bodybuilding. Regelmæssige løbere har en lavere risiko for knogle- og muskeltab med alderen sammenlignet med dem, der ikke løber regelmæssigt eller slet ikke. De fysiske krav fra mennesker, der træner, får knoglerne til at vokse og blive stærkere. Udover at det er godt til at forme kroppen, er det også godt for mental sundhed.

3. Push Ups

Med et blik, bevægelsen armbøjninger imponeret let. Faktisk er det ikke let at løfte og sænke kroppen i denne liggende stilling. Især for dem af jer, der sjældent træner, gentager bevægelsen armbøjninger op til fem optællinger alene ville være en stor succes. Hvis det gøres regelmæssigt, bevægelsen armbøjninger kan træne brystmuskler, spænde og træne armmuskelstyrke. Derudover er denne bevægelse også effektiv til at forme den ideelle krop.

Læs også: 5 grunde til, at træning kan forbedre skønheden

4. Planke

Faktisk en sportsbevægelse planke ikke meget, fordi du kun behøver at gøre én stilling. Det er bare, at du skal holde din kropsvægt i en vis periode. Dette er udfordringen ved træningsplanen, hvis du vil forme og tone dine mavemuskler. På den anden side, planke kan også forme lårene, armene og kroppens samlede muskelstyrke. Prøv at lave planker i 1 minut for at opnå de ønskede resultater.

5. Burpees

Grundlæggende er denne træningsbevægelse nyttig til træning af vejrtrækning og fysisk udholdenhed. Det er ikke ualmindeligt, at folk løber forpustet, selvom de kun laver simple træningsbevægelser burpees. Tricket er at stå op, hoppe og derefter squatte og gentage denne bevægelse igen og igen. Ikke kun dine muskler trænes, men også din krops modstand vil fortsætte med at stige. Du kan gøre burpees tæl fem gange og gentag indtil sat efter en pause på et øjeblik for at få den ideelle kropsform.

Læs også : Morgen eller aften motion, hvad er bedre?

Den ideelle kropsform er ikke kun godt for udseendet, men også for helbredet. Derfor er denne sport god for alle, der ønsker at have en ideel sund kropsform. Har du brug for rådgivning vedrørende de helbredsproblemer, du oplever, kan du bruge applikationen at tale med lægen når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent appen nu!

Reference:
Sundhed 24. Tilgået 2020. Vælg din sport og få din drømmekrop