5 ting, der sker med kroppen, når du ikke har sex i lang tid

Jakarta - Regelmæssig sex kan give mange gode fordele for kroppens sundhed. Hos nogle par kan samleje af den ene eller anden grund ikke udføres regelmæssigt. Så hvad sker der med kroppen, når du ikke har sex i lang tid? Her er 5 ting, der sker med din krop, når du sjældent ikke har sex.

Læs også: Ideel hyppighed af intime forhold til kvalitetspar

I risiko for prostatakræft

En mand, der sjældent har sex, vil være mere udsat for prostatakræft. I mellemtiden vil mænd, der regelmæssigt har sex og ejakulerer, reducere risikoen for prostatakræft med 20 procent. Dette sker, fordi når du ejakulerer kroppen udskiller uønskede affaldsstoffer gennem sædvæske. Ejakulation kan også rense det mandlige reproduktive område.

Tab af lyst til at have sex

Hvis en person ikke har haft sex i lang tid, vil kroppen afslutte det og stoppe med at ville aktiviteten. Hvorfor? Dette skyldes, at når man har sex, producerer kroppen endorfiner, som får en person til at ønske seksuel aktivitet og intimitet med en partner.

Hvis disse aktiviteter stoppes i længere tid, er kroppen muligvis ikke længere følsom over for disse hormoner. Ønsket om at have sex kan dog returneres på forskellige måder, såsom at spise mad, der kan øge sexlysten, tilbringe kvalitetstid med en partner eller dyrke motion med en partner.

Læs også: 7 overraskende fordele ved at have sex

Oplever Vaginisme

Vaginisme er en lidelse, der opstår, når musklerne omkring skeden strammer af sig selv under seksuel penetrering. Vaginisme er en af ​​de seksuelle dysfunktioner, der opstår hos Miss V. Denne tilstand vil give smerter under samleje, som kan overvindes med en god opvarmning før samleje.

Symptomerne på vaginisme varierer afhængigt af deres sværhedsgrad. Almindelige symptomer på denne tilstand er karakteriseret ved smertefuld penetrering, ude af stand til at trænge ind, smerter under samleje og muskelspasmer, når man forsøger at trænge ind.

Øget stressniveau i kroppen

Det har tidligere været kendt, at seksuel aktivitet kan reducere stressniveauet i kroppen. Seksuel aktivitet kan frigive endorfiner, såvel som andre hormoner, der kan få dig til at føle dig bedre. Disse kemikalier kan få kroppen og sindet til at blive mere afslappet, så bliv ikke overrasket, hvis nogen føler sig gladere efter at have haft sex.

I risiko for hjertesygdomme

Sjældent samleje kan føre til tilstoppede arterier. Ved regelmæssigt at have sex kan du fjerne skadelige kemikalier, der udløser hjerteproblemer. En person, der har sex regelmæssigt, vil have bedre blodcirkulation, såvel som sunde blodkar.

Læs også: 6 standardtip til sikker sex

En person, der regelmæssigt har sex, har en relativt stærkere krop mod bakterier, vira og bakterier, der forårsager sygdom. En undersøgelse, der er udført, fastslog, at det at have sex 1-2 gange om ugen på en regelmæssig basis kan øge kroppens modstand, hvilket kan beskytte kroppen mod infektion.

For flere detaljer om, hvad der sker med din krop, når du ikke har haft seksuel aktivitet i lang tid, kan du spørge din læge direkte i ansøgningen. , Ja!

Reference:
Kvinders sundhed. Tilgået 2020. 5 ting, der sker, når du holder op med at have regelmæssig sex.
Mænds helbred. Tilgået 2020. 6 ting, der sker med din krop, når du ikke har sex i et stykke tid.
Forebyggelse. Tilgået 2020. 11 ting, der sker med din vagina, efter du holder op med at have sex, ifølge OB/GYN.