Lær 5 interessante fakta om maltesiske hunde at kende, tjek anmeldelserne

"Den maltesiske hund er et af de dyr, der er berømt for sin søde og yndige form. Bag formen er der stadig mange fakta, som ikke er kendt af mange mennesker. Det er vigtigt at vide det, hvis man vil beholde det."

, Jakarta – Hunde er ofte blevet de kæledyr, som mennesker har valgt. Der er mange typer hunde at vælge imellem, lige fra søde former, store kroppe og meget mere. Nå, hvis du vil have en sød type hund, kan malteseren være et af svarene. Før du holder ham, er der nogle interessante fakta om denne hund. Her er diskussionen!

Alt du behøver at vide om maltesiske hunde

Maltesiske hunde er kendt som søde, kærlige og legende dyr. Disse små dyr er også velegnede til at blive holdt i huset og blive et nyt medlem af familien. Selvom mange mennesker kan lide eller endda ejer denne hund, kan der være meget, der stadig er ukendt med hensyn til dens baggrund og andre ting.

Læs også: Kend 6 videnskabelige fakta om hunde

Nå, her er nogle fakta relateret til maltesiske hunde:

1. Navnet beskriver oprindelsen

Det første faktum at vide om den maltesiske hund er, at dette dyr kommer fra en lille ø kaldet Malta, der ligger i Middelhavet. Historien om denne race er meget vanskelig at spore, da malteseren er betegnelsen for legetøjshunde. Derudover er denne trafik en af ​​de ældste i historien.

2. Nobles kæledyr

Maltesiske hunde har længe været forbundet med herskeres og kongers kæledyr. Dette kan være på grund af hans lange, silkebløde hår og i stand til at give et meget tæt venskab. Det oplyses også, at denne hund ofte hjælper, når ejeren har helbredsproblemer. Maltesiske hunde er kendt for at være ejet af dronningen af ​​Skotland og dronningen af ​​England.

Læs også: Vil du sterilisere hunde? Vær opmærksom på virkningen

3. Kan være en god ven

Denne hund er bedst kendt for sin yndige form. Derudover har malteser også en god følelse af bekymring for det omgivende miljø. Hans venlige personlighed og virkelig loyale over for sin ejer gør ham ofte til et kæledyr, som mange mennesker ønsker.

4. Terapihjælpehund

Mange medicinske centre rundt om i verden bruger maltesiske hunde til at hjælpe deres patienter hver dag. Disse yndige dyr er meget hjælpsomme i flere sundhedsmiljøer, såsom hospitaler, plejehjem og katastrofeområder. Det siges, at kæledyr kan reducere stress og øge empatien. Denne hund vil kæle med den person, der er under behandling, og få ham til at føle sig godt tilpas.

5. Let at blive solskoldet

Huden og pelsen af ​​denne hund siges at være let at solbrænde. Maltesiske hunde har meget hvid hud og bleg under pelsen. Disse fine hår er også modtagelige for solskader. Hvis du vil beholde ham, skal du sørge for at være forsigtig, når han kommer i direkte kontakt med sollys.

Læs også: Kend de 7 rigtige måder at tage sig af en syg hund på

Nå, det er nogle fakta om maltesiske hunde, som du har brug for at vide. Derfor, før du beslutter dig for at beholde denne hund, er det bedre at overveje nøje. Lad dig ikke glemme noget vigtigt, der kan bringe dette dyrs overlevelse i fare.

Nogle gange matcher ønsket om at have et kæledyr måske ikke dit miljø. At finde den rigtige type dyr, dyrlæger fra klar til at hjælpe. Med Hent Ansøgning , kan du interagere med medicinske eksperter uden at skulle mødes ansigt til ansigt.

Reference:
Pet Kommentarer. Tilgået 2021. 15 ting, du sandsynligvis ikke vidste om maltesisk.
Hvalp Toob. Fået adgang i 2021. 20 seje fakta om den maltesiske race.