4 naturlige ingredienser til at lindre tilbagefald af urinsyre

, Jakarta – En type sygdom, der kan angribe, er gigt. Denne tilstand opstår på grund af betændelse i leddene. Gigt kan udløse symptomer, der opstår pludseligt, i form af smerter og hævelser i leddene. Høje niveauer af urinsyre, der fører til betændelse, kan udløses af mange ting.

Gigt kan påvirke ethvert led i kroppen, men det forekommer ofte i leddene i spidserne af tæer og fingre, håndled og knæ. Stigende urinsyreniveauer i kroppen opstår ofte på grund af indtagelse af fødevarer med høje purinniveauer, såsom organkød, rødt kød og fisk og skaldyr, stofskifteforstyrrelser, virkningerne af sygdomme, såsom nyresygdomme og skjoldbruskkirtelsygdomme, bivirkninger af langvarig -term medicin, til alkoholisme. Så hvordan løser man det? Tjek forklaringen nedenfor!

Læs også: Her er, hvordan du sænker urinsyre naturligt

Overvinde gigt naturligt

Desværre kan gigt ikke helt helbredes. Det er dog nødvendigt at tage medicin for at kontrollere symptomerne og mindske de smerter, der opstår. Gigt kræver ordentlig medicinsk behandling, så det ikke let kommer igen eller stiger. Derudover kan du også støtte behandlingen ved at bruge naturlige ingredienser.

Faktisk er der flere typer naturlige ingredienser, der kan bruges til at behandle gigt. Brugen af ​​naturlige ingredienser ledsaget af livsstilsændringer siges at være effektiv til at kontrollere gigtsymptomer. Her er de typer naturlige ingredienser, der kan bruges til at lindre gigt!

  • Frugt og grønt

En naturlig måde at håndtere gigt på er at spise bestemte fødevarer. De typer fødevarer, der bør indtages for at kontrollere urinsyreniveauet, er frugter og grøntsager, der er rige på vitamin C. Indholdet af dette ene vitamin siges faktisk at hjælpe med at reducere urinsyreniveauet i kroppen.

Typer af frugt, der kan prøves for at reducere urinsyreniveauet, omfatter guava, appelsiner, kiwi, mango, papaya, ananas og vandmelon. Til grøntsager kan du prøve at indtage spinat, blomkål, broccoli, kartofler, tomater og peberfrugter.

Læs også: Giver ledsmerter, her er tips til behandling af gigt

  • Ingefær

Ingefær er kendt som en type mad, der kan hjælpe med at lindre led. Tilsyneladende kan disse fødevarer også være et naturligt gigtmiddel. Ingefær har anti-inflammatoriske egenskaber, så det kan lindre smerter og ubehag på grund af hævelse forårsaget af urinsyre. Du kan indtage ingefær ved at drikke kogt vand eller lave ingefærte.

  • Gurkemeje

Ud over ingefær kan urinsyre også overvindes med gurkemeje. Dette er takket være curcuminindholdet i gurkemeje som et antiinflammatorisk middel, der kan behandle ledsmerter på grund af gigt.

  • Vand

Indtagelse af nok vand har vist sig at hjælpe med at forhindre sundhedsproblemer, hvoraf den ene er gigt. Vand kan hjælpe med at fjerne overskydende urinsyre fra kroppen, hvoraf den ene er gennem urinen. På den måde kan risikoen for opbygning af urinsyre i kroppen forebygges.

Læs også: Er det rigtigt, at urinsyre kan helbredes fuldstændigt?

Alligevel bør gigt, som faktisk bliver værre, ikke tages let på. Lav straks en undersøgelse på hospitalet eller spørg lægen gennem ansøgningen . Det er nemmere at kontakte lægen via Video/taleopkald og chat , når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
Mayo Clinic. Hentet i 2020. Gigt.
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Gigtdiæt: Hvad er tilladt, hvad er ikke.
Healthline. Tilgået 2020. Kan jeg behandle symptomerne på gigt med gurkemeje?
Healthline. Tilgået 2020. Naturlige hjemmemedicin mod gigt.