At reducere andelen af ​​spisning eller motion er effektivt for slankekure?

, Jakarta - At tabe sig er ikke en nem ting at gøre. Det kræver disciplin og tålmodighed for endelig at komme op på en sund vægt. Generelt vil eksperter råde dig til at reducere mængden af ​​mad eller forbedre din kost og dyrke motion.

Men har du nogensinde spekuleret på, mellem at styre en sundere kost og dyrke motion, hvilken er egentlig vigtigst? Hvis du vil have svaret, så tjek hele anmeldelsen nedenfor:

Læs også: Det rigtige kostprogram til dig, der har travlt

Den bedste måde at tabe sig på

Hvis du spørger, hvad der er bedst til vægttab, så er svaret at reducere den portion, du spiser. Ja, denne metode har vist sig at være mere effektiv end at øge træningen. Nøglen til at tabe sig er at indtage færre kalorier, end du har brug for. Tricket er at reducere mængden af ​​mad og skifte til fødevarer med lavere kalorieindhold.

Det er grunden til, at nedskæring af kalorier gennem kostændringer generelt er mere effektivt til vægttab. Men at gøre begge dele, eller skære ned i kalorier gennem kosten og forbrænde kalorier gennem træning, kan også hjælpe dig med at tabe dig endnu hurtigere.

Hvis du taber dig på en streng diæt eller ved at begrænse dig selv drastisk til 400 til 800 kalorier om dagen, er der større sandsynlighed for, at du hurtigt tager på i vægt, selv så længe som seks måneder efter, at du stopper på slankekure.

I mellemtiden er motionens funktion stadig vigtig, nemlig at hjælpe dig med at bevare vægttabet. citere Mayo Clinic Folk, der taber sig, kan holde det væk på lang sigt, hvis de laver regelmæssig fysisk aktivitet.

Læs også: Plantebaseret og vegansk kost, er der en forskel?

Bevis på, at det er meget vigtigere at reducere måltider

Hvis du stadig ikke er overbevist, er her de vigtigste grunde til, at det er meget vigtigere at styre dit madindtag, såsom at spise færre portioner end motion:

Træning alene kan ikke fremme væsentligt vægttab

Forskning har vist, at træning alene ikke kan fremme et væsentligt vægttab, især da de fleste mennesker ubevidst erstatter de forbrændte kalorier ved at blive mere fysisk aktive. Uanset om det er i form af overdreven snacking eller andre madvalg, der nemt kan fratage fordelene ved motion, selv den mest anstrengende motion.

Forpligt dig derfor til at føre en maddagbog, der viser alle de kalorier, du indtager (sammen med indtag af sukker og mættet fedt). Dette vil gøre dig mere forsigtig og fokusere på sunde fødevarer for at nå din idealvægt.

Motion øger endda appetitten

Regelmæssig motion kan nemlig udløse ufrivillige spisevaner, og det er baseret på forskning, der viser, at aktiv fysisk aktivitet øger appetitten og stofskiftet. Sådanne undersøgelser har bekræftet, at dem, der følger stive træningsregler, også har en tendens til at øge deres kalorieindtag samtidigt, hvilket gradvist negerer virkningen af ​​deres træning over tid.

For at undgå dette skal du begrænse maden for at maksimere fordelene ved motion, der er blevet udført. Husk at sult er en uundgåelig bivirkning af vægttab og ændrede spisevaner, så husk dette hele tiden.

Læs også: Her er hvordan middelhavsdiæten kan tabe sig

Så forstår allerede, hvilken er den mest passende måde at tabe sig på? Men hvis du stadig har brug for råd vedrørende denne sag, så tøv ikke med at drøfte det med din læge på . Læger vil altid give dig de sundhedsråd, du har brug for, når som helst og hvor som helst!

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Hvad er bedre til vægttab — skære ned i kalorier eller øge motionen?
Life Hacks. Tilgået 2020. Årsager til, hvorfor kost er vigtigere end motion for at tabe sig.
WebMD. Tilgået i 2020. Kost vs. Øvelse: Sandheden om vægttab.