Bliv bekendt med Slim Fast Diet for at opnå ideel vægt

, Jakarta - Mange mennesker ønsker at få den ideelle krop, men nogle gange er de tilbageholdende med at dyrke sport. Kost er en måde at tabe sig til det ideelle antal. At tabe sig er ikke kun et spørgsmål om udseende, men også for helbredet.

Årsagen er, at de fleste mennesker, der er overvægtige, vil opleve interferens, når de laver aktiviteter såsom at kroppen let bliver træt og lignende. Nå, der er en diæt, der er kendt for at være ret effektiv til at få den ideelle krop. Diæten er Slim Fast-diæten.

Hvad er Slim Fast Diet?

Slim Fast diæten fokuserer på at ændre den type mad, du indtager, så kroppen forbrænder fedtreserver i kroppen og derefter har en effekt på vægttabet. Keri Gans, en talskvinde for American Dietetic Association sagde, at for at lave denne diæt, spiser du tre snacks efterfulgt af drinks. ryster eller en snack i form af bar to gange, og en normal mad mere.

Hvordan fungerer den hurtige slanke diæt?

Denne diæt er baseret på et lavere dagligt kalorieforbrug. Det betyder, at du skal være klar til at erstatte morgenmad og frokost med drikkevarer ryster eller snack formet bar . På den måde vil kalorieindtaget blive reduceret, men vær ikke bange for at sulte, for dybest set indeholder disse erstatningsfødevarer kalorier, selvom de er få i antal.

Eksempler på madplaner, der skal indtages på den slanke hurtige diæt:

Hvis du er interesseret i denne diæt, bør du først overveje følgende kostmenuplan:

  • Morgenmad: Snack i form af bar eller drikke ryster

  • Snack: En halv banan

  • Frokost: Snack i form af bar eller drikke ryster

  • Snack: Mellemstort æble

  • Aftensmad: Salat med oksekød

  • Snack: Snack i form af bar

Fordele ved Fast Slim Diet-metoden

Fordelene, der kan opnås ved denne diætmetode, omfatter:

  • Hjælper en person med at spore mad og snacks, der kommer ind i hans krop. De bliver nemmere at vælge fødevarer med lavt kalorieindhold. Der er ingen begrænsning eller valg af portioner på menuen, fordi dette kommer tilbage til det mål, du ønsker at nå. Hvis du har et mål om at tabe dig hurtigt, så er valget af snacks og fødevarer obligatorisk, der er lavt i kalorier.

  • Derudover tvinger denne diæt dig til at være kreativ i valg af snacks og understøttende fødevarer. Du føler dig udfordret til at finde typer af sunde snacks og fødevarer, så du senere stadig kan lave dem igen.

Ulemper ved Fast Slim Diet-metoden

Det må indrømmes, at denne diæt ikke nødvendigvis er egnet for alle. Her er nogle af ulemperne ved denne type diæt:

  • Denne diæt har ikke nok rigtig mad. Hvis du ser igen, er de fødevarer, der vil blive indtaget, mens du er på denne diæt, for det meste snacks bar , drikke ryster eller frugt, og sjældent fødevarer med højt indhold af protein, mineraler, vitaminer eller fedt. Selvom du er på diæt, bør du ikke glemme andre næringsstoffer i hele fødevarer, der er nyttige til at bevare sundheden, så du ikke let bliver syg.

  • Denne diæt gør dig ikke mæt. Ikke alle vil føle sig mætte, mens de er på denne diæt. De, der stadig er i de tidlige stadier, bliver hyppigere overtrædelser, så denne diæt vil sandsynligvis mislykkes.

  • Kedelig. De fleste mennesker ønsker hele fødevarer og ikke erstatninger for denne diæt. Det kan føre til kedsomhed.

  • Omkostningerne er ret dyre. Køb måltidserstatninger såsom snacks bar eller drikke ryster har en pris, der ikke er billig. Selv omkostningerne ved disse måltidserstatninger kan være dyrere end hele fødevarer, så folk går muligvis ikke på denne diæt længere.

  • Kan kun gøres på kort sigt. Denne diæt har vist sig effektiv til at tabe sig, men denne diæt ser vanskelig ud til at være en langsigtet diæt. Dette udløses af omkostningerne ved denne diæt, som ikke er billig, kedelig og udgør en risiko for sundheden, fordi de næringsstoffer, der kommer ind i kroppen, ikke er optimale.

Nu afhænger det hele af dig, hvis du føler, at du er nødt til at trimme din vægt af sundhedsmæssige årsager, er det en god idé at prøve denne Slim Fast diætmetode først. Du kan bede en ekspert læge direkte om at designe en sund kost til vægttab. Det er nemt, du kan diskutere gennem applikationen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • Meghan Markles 5 kosthemmeligheder
  • 8 almindelige diætfejl
  • Mislykket diæt? Vær forsigtig med overspisning