Øreinfektioner, der ikke heler, forårsager hjerneskade

, Jakarta - Infektion kan forekomme i alle dele af kroppen. Dette er generelt forårsaget af en virus eller en bakterie, der trænger ind i kroppen. Denne lidelse kan også angribe ørerne. Desuden kan sygdomme forårsaget af disse infektioner forårsage andre lidelser.

Ørebetændelse, der opstår, kan angribe det omkringliggende område, hvis det bliver værre. Nogle vira eller bakterier, der angriber dit øre, kan sprede sig, og en af ​​de berørte dele er hjernen. Skader på hjernen kan være dødelig.

Læs også: Her er 5 fakta om mellemøreinfektioner

Øreinfektioner kan forårsage hjerneskade

Ørebetændelse eller mellemørebetændelse er en infektion, der opstår i øret og generelt i mellemøret. Det er et luftfyldt rum bag trommehinden, der indeholder små knogler. Denne lidelse er mere tilbøjelig til at forekomme hos børn.

Denne infektion kan blive alvorlig og forårsage tryk i øret. Årsagen til babyen er mere modtagelig for denne lidelse, fordi den auditive kanal er mere vandret. Dette holder væske fanget i øret. Når der opstår en øreinfektion, kan trommehinden blive problematisk.

Denne øreinfektion kan også sprede sig til dine næsepassager, bihuler, hals, lunger, til din hjerne. Årsagen er, at øret støder op til hjernen, så adgangen er lettere. Hvis dette sker, kan der opstå nogle komplikationer. Følgende er hjerneskade forårsaget af øreinfektioner:

  1. Meningitis

Nævnt, at ørebetændelse, der opstår på grund af bakterier eller vira, kan forårsage meningitis. Det opstår, når infektionen invaderer det subarachnoidale rum i mellemlaget (arachnoid mater) og det tynde indre lag (meninges). Det omgiver din hjerne og rygmarv.

Symptomer på meningitis, der opstår, såsom stiv nakke, feber og hovedpine. Dette kan forårsage døsighed og nedsat appetit hos spædbørn og børn. Denne lidelse kan også spredes til blodkar i hjernen og forårsage blodpropper. Til sidst kan den syge få et slagtilfælde.

  1. Hjernelæsioner

Mellemørebetændelse kan spredes til hjernens venøse dræning. Det kan udvikle sig til en hjernelæsion eller byld. Dette sker på grund af infektion i hjernens parenkym, der udvikler sig fra en samling af pus.

Denne lidelse kan forårsage død eller permanent hjerneskade hos den syge, hvis den ikke behandles med det samme. Behandling af en infektion i dit høreområde tidligt med antibiotika kan forhindre, at en hjerneabsces dannes. For at tidlig forebyggelse kan ske, kan du spørge din læge om denne sygdom .

Læs også: Ringen for ørerne kan være et tegn på mellemørebetændelse

Øreinfektionsbehandling

Nogle lidelser, der opstår i øret, kan helbredes uden antibiotikabehandling. Den bedste måde at behandle denne sygdom på afhænger af mange faktorer. Blandt dem er de symptomer, som de syge oplever. Her er nogle måder at behandle øreinfektioner på:

  1. Håndtering af smerte

Lægen kan give behandling for at reducere smerten forårsaget af øreinfektionen. Generelt vil læger give acetaminophen eller ibuprofen for at lindre smerter. Tag stoffet i henhold til instruktionerne, og vær altid forsigtig med at give stoffet til børn. Læger kan også give bedøvende dråber for at mindske smerter i trommehinden.

  1. Antibiotisk terapi

Når diagnosticeret tidligt, vil lægen anbefale antibiotikabehandling for øreinfektioner. Hos børn vil lægen først se de symptomer, der opstår, før de giver antibiotika. Børn under 6 måneder kan få antibiotika uden indledende observation.

Når symptomerne bliver bedre, skal du stadig sørge for at tage antibiotika som anvist. Hvis du ikke tager alle stofferne, kan det føre til gentagne infektioner og resistens fra bakterierne over for disse stoffer. Tal altid om dette med din læge, hvis symptomerne bliver værre.

Læs også: Allergier kan forårsage øreinfektioner, her er hvorfor