Tegn på gravid dreng Dette er bare en myte

, Jakarta – Graviditet er bestemt et lykkeligt øjeblik for ægtepar. De oplevede ændringer er bestemt en ny oplevelse for mødre, der er under graviditet. Ikke nok med det, nysgerrighed om barnets køn i maven mærkes også ofte.

Læs også: Disse 4 myter menes at være et tegn på gravide drenge

Generelt kan barnets køn bestemmes ved ultralyd. Rapporteret fra Baby Center, når svangerskabsalderen går ind i 18 uger, kan der udføres en ultralydsundersøgelse for at bestemme barnets køn. Denne tilstand er dog påvirket af babyens position, når moderen udfører ultralyd. Ikke kun gennem ultralyd tror man på en hel del myter om barnets køn.

Mor, mytekarakteristika ved drengegraviditet

Følelser af nysgerrighed kan få mødre til at tro på myter om karakteristika ved mandlige graviditeter. Faktisk er det bedre at finde fakta først, ja.

  1. Drengepuls er højere

En af myterne er at forudsige barnets køn i livmoderen ved at lytte til dets hjerteslag. Hvis barnets puls er høj, er moderen mistænkt for at have en dreng. Hjertefrekvensen hos babydrenge menes at være højere end hos babypiger. Dette er blot en myte. Fosterets hjertefrekvens vil variere alt efter bevægelse og alder.

  1. Gravid dreng vil ikke gøre mor kvalme

Der er også en myte, der siger, at hvis en mor ikke føler sig kvalme under graviditeten, betyder det, at hun bærer en dreng. Denne myte understøttes af forskning udført af det svenske sundhedsagentur i 2010, som fandt ud af, at når moderens krop er gravid med en babypige, producerer moderens krop hormoner, der forårsager kvalme i den tidlige graviditet.

Undersøgelsen viste, at af de 1 million gravide kvinder, der blev indlagt på grund af kvalme, bar 55 procent en pige. Disse resultater kan dog ikke bruges som stærke beviser, fordi kvalme ikke altid er forbundet med fosterets køn. Vi anbefaler, at du laver en rutinemæssig obstetrisk undersøgelse hos fødselslægen ved 18. svangerskabsuge for at bestemme fosterets køn.

Læs også: Myter om mors maveform under graviditeten

  1. Mors Mave Form

Mange siger, at mavepositionen, der er nedenfor, er et tegn på en drengs graviditet. Det skyldes myten om, at drenge har en mere selvstændig personlighed, mens piger har brug for beskyttelse, så moderens maveposition bliver højere.

Rapporteret fra Healthline forældreskab, dette er en myte. Mavepositionen hos gravide er påvirket af mavemusklerne. Når du går igennem din første graviditet, ser mavemusklerne stadig stærke ud og bugvæggen er ikke så strakt, så mavesækken bliver høj. Ikke nok med det er positionen af ​​den nederste del af maven også påvirket af barnets position i maven.

  1. Renere ansigtshud, når du er gravid

Mange mennesker forbinder også ansigtsacne med barnets køn i livmoderen. Det er mistanke om, at hvis moderens ansigt er fri for akne under graviditeten, så bærer moderen en dreng. Faktisk har barnets køn intet at gøre med acne.

Lawrence E Gibson, MD, professor i dermatologi ved Mayo Medical SchoolI USA er forekomsten af ​​acne under graviditeten forårsaget af hormonelle ændringer, der får oliekirtlerne til at producere store mængder olie. Dette kan ske for mødre, der er gravide med piger eller drenge.

  1. Trang til salt og velsmagende mad

Rapporteret fra Medicinske nyheder i dag, gravide kvinders ønske om at spise salt og krydret mad er karakteristisk for drenge er blot en myte. Ønsket om at indtage én type mad er en illustration af det ernæringsmæssige indtag, som gravide kvinder har brug for. Der er intet galt med, at mødre regelmæssigt indtager sund mad og er i stand til at opfylde de ernæringsmæssige og ernæringsmæssige behov, der er nødvendige under graviditeten.

Læs også: Find ud af hudproblemer under graviditeten

Ingen grund til at tro på disse myter, OK! For at finde ud af barnets køn i livmoderen kan moderen foretage en ultralydsundersøgelse, når svangerskabsalderen er passeret fire måneder. Udover at være sikker for mor og foster giver en undersøgelse hos en gynækolog også mere præcis information om barnets køn end myterne ovenfor.

Reference:
Healthline forældreskab. Tilgået 2020. Myter vs fakta: Tegn på, at du har en dreng
Healthline forældreskab. Tilgået 2020. Kan du se, at du får en dreng, ud fra formen eller størrelsen på din mave?
i dag. Tilgået 2020. 19 måder at fortælle (eller gætte), om du har en dreng eller en pige
Baby Center. Hentet 2020. Hvornår og hvordan kan jeg finde ud af min babys køn?