Honning mod Canker-sår, hvor effektivt er det?

, Jakarta – Trøske, der vises i mundområdet, kan udløse smerte og gøre det ubehageligt. Sår, der opstår, når kræftsår vil hele af sig selv efter et stykke tid, men de kan stadig være generende, fordi det gør, at den syge har svært ved at åbne munden, besvær med at tygge og synke mad og talebesvær. Derfor vil nogle mennesker tage behandling for at behandle kræftsår, en af ​​dem med honning.

Der er flere faktorer, der kan forårsage kræftsår, herunder daglige vaner såsom at børste dine tænder for hårdt, spise mad, der udløser kræftsår og ikke opretholde mundhygiejne. Denne tilstand kan også opstå på grund af svampeinfektioner og mangel på C-vitamin og vandindtag. Når kræftsår angriber, kan du prøve at påføre honning på såret for at behandle det.

Læs også: Frugter kan udløse trøske hos babyer

Naturlige midler mod kræftsår

Selvom det kan hele af sig selv, men kræftsår er irriterende og smertefulde bør behandles med det samme. Der er flere naturlige ingredienser, der siges at være effektive til behandling af kræftsår, hvoraf den ene er honning. At påføre honning på såret eller indtage det direkte kan være en modgift mod sår. Fordi ægte honning har antibakterielle egenskaber til at behandle kræftsår. Honning kan også holde mundområdet fugtigt, så kræftsår ikke bliver værre.

Ud over honning er der forskellige andre naturlige tips, som også kan prøves til behandling af kræftsår, herunder:

  • Gurgle saltvand

Gurgle med saltvand siges at være effektivt til at overvinde problemer i munden og tænderne, lige fra tandpine til kræftsår. Selvom det vil føles lidt smertefuldt, menes denne urt hurtigt at hele sår, der forårsager kræftsår i munden. Saltvandsgurgling kan fremskynde helingsprocessen af ​​blødt væv. Du kan prøve denne metode til at behandle kræftsår, der ikke går væk. Bland en spiseskefuld salt med vand, brug den til at skylle munden og smid den væk.

Læs også: Sådan forebygger du kræftsår, der ofte gentager sig

  • Kokosolie

Kokosolie kan også være et naturligt middel mod kræftsår. Regelmæssig påføring af kokosolie på det skadede område kan hjælpe med at reducere hævelse og gøre munden mere behagelig. Derudover har kokosolie også naturlige anti-inflammatoriske egenskaber, der kan hjælpe med at lindre smerter fra kræftsår.

For at anvende kokosolieterapi på kræftsår skal du sørge for altid at holde mundområdet rent. Før du påfører kokosolie, skal du rense eller vaske munden med rent vand. Drop eller gnid derefter kokosolie på en ren vatkugle. Placer bomulden på det skadede område. For maksimale resultater skal du gentage denne metode flere gange om dagen.

  • Orange frugt

Kræftsår kan opstå på grund af manglende C-vitaminindtag og ikke at drikke nok vand. Derfor er den bedste måde at behandle det på at spise fødevarer rige på dette vitamin, hvoraf en er citrusfrugter. Denne frugt er berømt for at have en let syrlig, men forfriskende smag. Ikke kun til behandling af kræftsår, kan regelmæssigt forbrug af citrusfrugter også hjælpe med at holde kroppen i form og give en række sunde fordele.

Læs også: Kræftsår går aldrig væk, prøv 5 naturlige midler

Hold øje med kræftsår, der ikke forsvinder eller bliver værre. Hvis du er i tvivl og har brug for en læges råd, så prøv at formidle de klager og symptomer du føler til lægen på ansøgningen . Læger kan nemt kontaktes via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 16 måder at slippe af med kræftsår.
NHS. Tilgået 2020. 16 måder at slippe af med kræftsår.
Mayo Clinic. Tilgået i 2020. Skat.