Fordele ved infunderet vand citron til fordøjelsen

, Jakarta - Citron er en af ​​de mest populære og alsidige typer citrusfrugter. Denne frugt er populær på grund af dens forfriskende smag og friske aroma, som er velegnet til at smage mange opskrifter, forarbejdet til infunderet vand eller endda duft. Denne frugt er også en god kilde til C-vitamin, og dens sundhedsmæssige fordele er fantastiske. Lige fra antibakterielle og antivirale egenskaber til dens evne til at øge immuniteten.

En almindelig måde at høste de sundhedsmæssige fordele ved citron er ved at lave infunderet vand . Citron virker som et fordøjelses- og afgiftningsmiddel og hjælper med at rense leveren, hvilket fører til bedre fordøjelsessundhed. Tjek fordelene ud infunderet vand følgende citron til fordøjelsen!

Læs også: 5 fordele ved infunderet vand for kroppen

Hjælper med at forhindre forstoppelse

Lancering fra Healthline , nogle mennesker drikker infunderet vand citron som et dagligt morgenafføringsmiddel for at forhindre forstoppelse. At drikke varmt eller varmt citronvand, når du vågner, kan hjælpe dit fordøjelsessystem med at bevæge sig.

Ayurvedisk medicin siger, at den sure smag af citron hjælper med at stimulere "agni". I ayurvedisk medicin starter den kraftfulde agni fordøjelsessystemet, giver dig mulighed for at fordøje maden lettere og hjælper med at forhindre opbygning af giftstoffer i kroppen.

Reduktion af vægt

Infunderet vand Citron er også en effektiv måde at tabe sig på, da det øger kroppens stofskifte. For folk, der ønsker at bruge citron for dens evne til at tabe sig, dvs infunderet vand anbefales ikke, men drik hellere citronsaft med varmt vand hver dag på tom mave for at give fantastiske resultater.

Ud over vægttabsfordelene har det at drikke varmt citronvand hver morgen også mange andre fordele. Ernæringseksperter kl Edison Institute of Nutrition har listet nogle af de mest effektive sundhedsmæssige fordele ved at drikke citronsaft med varmt vand hver morgen. Tilføj halvdelen af ​​en skvis frisk citron til 8 ounce koldt, varmt eller varmt vand, nyd dens smag og fordele.

Læs også: Flad mave med citroninfunderet vand, virkelig?

Hertil kommer fordelene infunderet vand Hvad får du blandt andet:

  • Som en kilde til C-vitamin, infunderet vand citron beskytter kroppen og styrker immunsystemet;
  • At drikke citronsaft med varmt vand hver morgen kan opretholde kroppens pH-balance;
  • Med stærke antibakterielle egenskaber hjælper citronsaft med at bekæmpe infektion;
  • Virker som et afgiftende middel.
  • Citronsaft er også effektivt til at rense leveren, da det fremmer leveren til at skylle toksiner ud;
  • Citronsaft med varmt vand hjælper fordøjelsen og hjælper dermed med at regulere den naturlige afføring.

Læs også: Vil du have sunde tarme? Spis disse sunde fødevarer

Kend bivirkningerne af infunderet vand citron

Citronvand er generelt sikkert at drikke, men der er nogle potentielle bivirkninger, du skal være opmærksom på. Citroner indeholder citronsyre, som kan erodere tandemaljen. For at begrænse risikoen, drik citronvand gennem et sugerør og skyl munden med vand bagefter.

Nogle mennesker rapporterer at gå på toilettet oftere, når de drikker citronvand. Selvom C-vitamin ofte menes at have vanddrivende egenskaber. Beviser viser dog ikke, at C-vitamin fra naturlige kilder såsom citroner har en vanddrivende effekt. Dette skyldes højst sandsynligt en stigning i vandindtaget.

Det er nogle af fordelene infunderet vand citron til fordøjelsen, hvad du behøver at vide. Har du stadig brug for information om andre sunde drikkevarer, kan du chatte med lægen kl at spørge. Læge ind vil give de helbredsoplysninger, du har brug for.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Hvordan din krop drager fordel af citronvand.
Edison Institute of Nutrition. Tilgået 2020. Fordele ved at drikke citronvand i tom mave om morgenen.
BBC god mad. Tilgået 2020. De sundhedsmæssige fordele ved citronvand.