3 tegn på, at du skal have seler aka seler

, Jakarta – Bortset fra hulrum, tandstensproblemer og gul farve, er uregelmæssige former også mund- og tandproblemer, der skal løses med det samme. En måde at få dine tænder tilbage i deres rette justering er at bruge seler.

Faktisk er hovedformålet med at bruge bøjler eller bøjler at justere tænderne og kæben for æstetik. Bøjler fungerer også, så tænderne vokser på deres rette plads og ikke forstyrrer tænder og tandkød. Brugen af ​​bøjler kan også harmonisere tændernes struktur, hvilket har betydning for tandsundhed og hygiejne.

Tænder, der er for langt fra hinanden, kan blive et sted for madrester at sætte sig fast og udvikle sig til bakterier og bakterier, der kan forårsage tandinfektion. Uregelmæssige tandtilstande er også en hindring for maksimalt at tygge mad, og tandbetændelse kan også forebygges gennem montering af bøjler eller bøjler.

Så hvordan ved du, om du har brug for seler, eller du har brug for seler? Her er skiltene. (Læs også: 6 fordele ved nødder for hudens sundhed og skønhed)

  1. Forlæns tandposition

En måde at genoprette en fremre eller lavere fremre position er at bruge seler eller seler. Flere forhold får tænderne til at bevæge sig fremad, hvoraf den ene er vanen med at suge tommelfingeren. Faktisk, funktionelt, er tilstanden af ​​avancerede tænder ikke et problem, det er bare ikke æstetisk tiltalende.

  1. Rodet tænder, der forårsager betændelse i tandkødet

Placeringen af ​​tænderne, der roder, så væksten trykker på tandkødet og giver betændelse, er næste tegn på, at du har brug for bøjler. Hvis denne tilstand får lov at fortsætte, kan det skade tandkødet og yderligere tandvækst. En af grundene til, at tænderne falder fra hinanden, er den manglende tandpleje, da de var unge.

Hvis du efterlader en løs tand, og det er tid til at trække den ud, men ikke trækkes ud, vil det også få tænderne til at vokse uregelmæssigt. For lang forsinkelse af tandudtrækning, så nye tænder vokser, selvom de gamle tænder ikke er trukket ud, vil få tænderne til at vokse overlappende. Oplever du en situation som denne, kan man sige, at det er et tegn på, at du skal montere seler. (Læs også: Er det sikkert at fjerne modermærker)

  1. Problemer med taleartikulation

Tilstanden med rodede tænder, ujævn vækst og ufuldkommen vækst af tænderne viser sig at gøre taleartikulationen forstyrret. Hvis du har problemer med artikulationen, også kaldet at sige noget usammenhængende på grund af forkert tandvækst, er dette et tegn på, at du skal have bøjler med det samme.

For visse arbejdsområder er der bestemmelser, som kræver, at medarbejderne har en klar og passende taleartikulation. For eksempel et nyhedsanker, vært , og andre arbejdsområder, der kræver klarhed i tale og et upåklageligt udseende.

Faktisk er det bedre at installere seler, mens du stadig er ung, i betragtning af at ansigts- og kæbeknoglerne stadig er under udvikling i en ung alder. Så du kan stadig skifte til en bedre position. Det betyder dog ikke, at det er for sent for voksne at installere seler eller seler. Hvis du oplever de tegn, der er beskrevet ovenfor, er det en god idé at konsultere en tandlæge om din tandsundhedstilstand. (Læs også: 4 måder at overvinde smerter ved hjemkomst)

Vil du vide mere om tegnene på, at det er tid til at sætte seler på eller tips til opretholdelse af tandhygiejne og sundhed, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give de bedste løsninger. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .