Fast 800-diæt, kraftfuld til at tabe sig hurtigt

, Jakarta - Mange mennesker er begyndt at være opmærksomme på deres generelle helbred. Det kan ses af de mange nye kostmetoder, der er dukket op. På den måde er der nu mange valg af spisemønstre for at tabe sig efter ønsker fra folk, der ønsker at gøre det.

En af de diætmetoder, der i øjeblikket diskuteres og siges at være effektiv til vægttab, er fast 800-kuren. Denne metode siges at kunne give hurtige resultater til en, der gør det. Så hvad er trinene, og hvilke madvalg skal indtages? Her er diskussionen!

Læs også: Intermitterende faste, Jennifer Anistons diæt

Fast 800-diæt er effektiv til vægttab

Hvad du bør vide er, at den hurtige 800-diæt er et digitalt livsstilsprogram, der er lavet personligt ved at gøre sund mad til kernen. Denne vægttabsmetode siges at kunne tabe sig op til 9,9 kilo hver ottende uge.

Ud over at tabe sig, kan en person ønske at forbedre deres daglige kost. Med denne madplan kan alle, der gør det, tilpasse livsstilsvaner på en sund og bæredygtig måde.

Ifølge Dr. Michael Mosley er essensen af ​​den hurtige 800-diæt at forlænge fastetiden om natten. Denne diæt udføres på 12 uger med forbrug af fødevarer, der er meget lavt i kalorier. Derfor anses denne diæt for at kunne tabe sig væsentligt og vende type 2-diabetes i kroppen.

Tilgangen til den hurtige 800-diæt er udfordrende og kræver beslutsomhed, planlægning og fokus. De opfattede resultater for at tabe sig og øge blodsukkeret blev dog anset for at være meget passende. Vægttab kan nå op på 10-20 procent, afhængigt af en persons oprindelige vægt.

Der er tre forskellige niveauer for at få mest muligt ud af den hurtige 800-diæt. Du bliver nødt til at begrænse dig til 800 kalorier om dagen i 12 uger. Derefter vil du fortsætte med at anvende 5:2-metoden og middelhavsplanlægning. Her er forklaringen:

Scene 1

På dette stadium af den hurtige 800-diæt vil du indtage 800 kalorier mad og drikke hver dag i to uger. Dette skulle føre til mild ketose, som er forbundet med forbrænding af fedt i kroppen.

Læs også: Gør disse 6 ting for at tabe dig hurtigt

Etape 2

På dette stadie er der 5:2-metoden, hvilket betyder 5 dages sund kost og to dages faste. Så metoden med 800 kalorier om dagen udføres på de to dage, og du skal faste i 14 timer om natten. I øjeblikket rådes du til at spise mindre forarbejdede fødevarer og lave mere mad derhjemme.

Nogle af de fødevarer, du skal spise, er masser af grøntsager og frugter samt fuldkorn og nødder. Derudover bør du også spise fed fisk og mælk. Alligevel bør forbruget af sukker virkelig reduceres, som det er tilfældet med kulhydrater afledt af mel.

Etape 3

Den sidste fase af den hurtige 800-diæt er planlægning i middelhavsstil for en person, der ønsker at bevare en sund krop. Du har nået den vægt, du ønsker, så behold den vægt. Du bør spise fødevarer, der er lavt i sukker og kulhydrater i små mængder.

Fordele ved Fast 800. Diæt

Ud over at få den ideelle vægt, er der flere andre fordele, som du kan mærke, når du kører dette diætmønster. Her er nogle af fordelene ved den hurtige 800-diæt:

  • En person, der følger en middelhavsdiæt, har en 30% lavere chance for at dø af et hjerteanfald eller slagtilfælde. Derudover kan det reducere risikoen for at udvikle type 2-diabetes med op til 50 procent.

  • En anden fordel, der kan opstå, er, at type 2-diabetes, der angriber, kan være nemmere at overvinde med denne metode. Med nedsat kropsvægt er blodsukkeret i kroppen lettere at behandle.

Læs også: Er der nogen bivirkninger ved intermitterende faste?

Mange mennesker, der ønsker den ideelle vægt og er i tvivl om, hvordan de skal starte. Derfor kan du spørge lægen fra om den rigtige måde at tabe sig på. Det er nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone som du bruger.

Reference:
Godt at vide. Tilgået 2020. The Fast 800 Diet forklaret med opskrifter til morgenmad, frokost og aftensmad
Den hurtige 800. Tilgået 2020. Tabe sig, forbliv sund, lev længere