Hvor mange gange om dagen har du brug for at vaske dit ansigt? Denne ekspert siger

Jakarta – At vaske dit ansigt er faktisk den enkleste og billigste måde at holde din hud ren og sund på. Hudlæger siger, at hvis du vasker dit ansigt ordentligt og korrekt, vil din ansigtshud blive mere velholdt. Spørgsmålet er, hvor mange gange om dagen skal nogen vaske deres ansigt?

Morgen og aften

Mange hudlæger er enige om, at mænd kun bør vaske deres ansigtshud to gange om dagen. Klokken kan være morgen og aften. Fordi din huds tilstand kan tørre ud, hvis du vasker dit ansigt for ofte.

Eksperten sagde som rapporteret af Business Insiders, Mænd bør kun vaske deres ansigter to gange om dagen. Fordi den brugte sæbe ikke kun fjerner sved og olie, men kan også fjerne lipider i huden. Med andre ord har sæbe eller ansigtsrens også potentiale til at irritere huden, når de bruges for ofte. Hvad så med kvinder?

(Læs også: Kend 5 fakta om acne)

For dig, der har et fedtet ansigt, kan du vaske dit ansigt to til tre gange om dagen. Vask dit ansigt morgen og aften. Nå, hvis vejret er varmt, eller du ofte laver udendørsaktiviteter, kan du vaske dit ansigt igen. For eksempel om eftermiddagen eller eftermiddagen.

Afhænger af hudens tilstand og aktivitet

Selvom man generelt bør vaske dit ansigt to gange om dagen, er her tips til at vaske dit ansigt baseret på din hudtilstand og de aktiviteter, du laver.

  • Følsom hud

For dig, der har følsom hud, bør du kun vaske dit ansigt én gang om dagen. Årsagen er, at vask af følsom og tør hud for ofte kan forværre hudtilstande, fordi det kan reducere de naturlige olier, der beskytter huden. Hvornår er det så det rigtige tidspunkt at vaske det?

Du kan vaske dit ansigt om morgenen eller om aftenen efter at have lavet forskellige aktiviteter. Derudover, for at bevare hudens sundhed, kan du bruge toner og hudfugtighedscreme som en ekstra behandling.

  • Fedtet hud

Fedtet hud er en anden historie. For dem af jer, der har denne hudlidelse, bør du vaske dit ansigt to gange om dagen. For eksempel morgen og aften. Eksperter siger, at vaske dit ansigt om morgenen kan rense din hud for olie, der har ophobet sig under søvn. I mellemtiden kan det om natten forhindre olie i at samle sig og acne på grund af snavs, der klæber til ansigtet under aktiviteter.

(Læs også: The Right Way To Do Oily Skin Treatment)

  • Efter træning

Uanset om du har tør eller fedtet hud, er det et must at vaske dit ansigt efter en træning. Årsagen er, at huden på det tidspunkt vil svede, og det kan sive ind i huden og dermed blokere porerne. Dette gør huden tilbøjelig til acne.

Glem heller ikke at bruge en klud eller et håndklæde og rent vand, når du vasker dit ansigt. Eksperter siger, at tørring af dit ansigt med et snavset håndklæde nemt vil irritere din hud.

  1. Brug af makeup

Hvis du er en af ​​dem, der altid bruger makeup hver dag, bør du vaske dit ansigt to gange om dagen. Hvordan man vasker det plejer også at være anderledes. Først skal du slette makeup med en speciel kosmetisk rengøringsmiddel.

For det andet, vask dit ansigt med ansigtssæbe som normalt. Det du skal huske, hvis du stadig finder rester makeup Når du tørrer dit ansigt med et håndklæde, renser du det ikke effektivt.

(Læs også: Vil du være lige så smuk som Raisa, følg denne metode)

Nå, hvis du stadig er forvirret over, hvor mange gange du skal vaske dit ansigt hver dag, kan du diskutere problemet med din læge gennem ansøgningen. Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!