Det er 3 typer autisme, der kan angribe børn

Jakarta - At have et barn med autisme eller autismespektrumforstyrrelse kræver særlig opmærksomhed. Autisme er en forstyrrelse i hjernens udvikling, der påvirker mennesker med autismes evne til at kommunikere og interagere med andre mennesker.

Læs også: Mødre skal vide, disse er kendetegnene ved autisme hos småbørn 0-3 år

Mødre, det er vigtigt at være opmærksom på tilstanden af ​​autisme hos børn så tidligt som muligt. Faktisk er der forskellige behandlinger, der bruges til at behandle autisme. Der bruges forskellige metoder, så mennesker med autisme godt kan forbedre deres livskvalitet. Mødre, du bør kende nogle typer autisme, der kan angribe børn, herunder:

1. Rett syndrom

Rett syndrom er en genetisk lidelse, der påvirker et barns hjerneudvikling. Symptomer opstår normalt, når barnet er 1 til 1,5 år gammelt. Vækst- og udviklingsforstyrrelser ses hos børns taleevner, som er forsinket, indtil de oplever bevægelsesforstyrrelser. Generelt betragtes symptomer, der opstår hos personer med Rett syndrom, som autisme eller uspecifikke udviklingsforsinkelser. Der er flere behandlinger, der kan udføres, såsom sprogterapi, ergoterapi og fysioterapi.

2. Disintegrativ lidelse hos børn

Disintegrativ lidelse i barndommen, også kendt som Hellers syndrom, er en lidelse, hvor et barns vækst og udvikling forløber normalt, indtil barnet er 3-4 år. Men i den følgende måned mister barnet evner, såsom sprog, sociale, motoriske og mentale aspekter. Hellers syndrom er direkte relateret til hjernens nervesystem. Behandling af denne tilstand udføres generelt med adfærdsterapi for at lære barnets evne til langsomt at falde.

3. Aspergers syndrom

Dette syndrom påvirker generelt børn og varer, indtil barnet vokser op. Mennesker med Asperger har en god intelligens og er gode til sprog, men synes at have svært ved at kommunikere og interagere med mennesker omkring dem. Symptomerne omfatter besvær med at interagere, ikke at være udtryksfuld, at være mindre følsom over for omgivelserne, tvangstanker, gentagne, ikke at kunne lide forandringer, motoriske og fysiske forstyrrelser.

Læs også: Autismeramte er mere tilbøjelige til selvmord, virkelig?

Mor, ledsage børn med autisme

Der er mange måder, som forældre kan gøre for at yde støtte og hjælp til børn med autisme. Den rette forståelse og støtte givet, selvfølgelig, kan forældre og børn få et bedre liv.

Det skader aldrig at diskutere direkte med lægen gennem ansøgningen eller besøg det nærmeste hospital for information om pleje af børn med autisme. Planlægning af den rigtige behandling for børn kan gøres, så børns sociale, tilpasnings- og sprogfærdigheder kan forbedres.

Lav et skema over aktiviteter, som børnene godt kan følge. Gør børn bekendt med terapi eller medicin, der udføres regelmæssigt og planlagt. Denne tilstand vil få barnet til at føle sig godt tilpas med de aktiviteter, der skal udføres.

Læs også: Vacciner forårsager autisme? Dette er Faktum

Undgå at tvinge børn under terapi eller kommunikation i dagligdagen. Sprogvanskeligheder gør det nogle gange svært for forældre og børn at kommunikere, man bør bruge verbalt sprog gennem kropsbevægelser, pege på genstande eller bruge tegnsprog, der er let forståeligt for børn.

Børn med autisme har generelt en tendens til at efterligne den adfærd, de ser, så undgå voldelig adfærd eller dårlige vaner. Tøv ikke med at bede om støtte fra din familie eller nærmeste pårørende, så den behandling dit barn gennemgår kan forløbe optimalt.

Reference:
Healthline. Tilgået i 2019. Aspergers syndrom
WebMD. Besøgt 2019. Hvad er disintegrativ lidelse i barndommen
Mayo Clinic. Tilgået i 2019. Autismespektrumforstyrrelse
Mayo Clinic. Hentet i 2019. Rett Syndrom