Sådan dyrker du et busket overskæg med naturlige ingredienser derhjemme

"Nogle mennesker har lyst til at dyrke overskæg, men ved ikke hvordan. Faktisk er der flere måder at dyrke et overskæg på naturligt. En måde er at påføre kokosolie og massere blidt.”

, Jakarta – Tilstedeværelsen af ​​ansigtshår betragtes ofte som en identitet for at få det til at se 'macho' ud for nogle mennesker. Det er dog ikke alle, der kan dyrke hverken overskæg eller skæg af den ene eller anden grund.

Hvis du stadig ønsker at dyrke overskæg, er der flere naturlige ingredienser, som du kan anvende for at få håret i dit ansigt til at vokse og endnu tykkere. Find ud af svaret her!

Læs også: Dyrkning af overskæg og skæg hos kvinder, dette er årsagen

Naturlige ingredienser som en måde at dyrke overskæg på

Hastigheden af ​​hårvækst i ansigtet, inklusive overskægget, er stort set bestemt af en persons gener. Hvert hår på kroppen følger en cyklus af bestemte faser, der påvirker dets vækst og tab, indtil det en dag slet ikke vokser. Dette sker normalt er påvirket af aldersfaktoren.

Whiskervækst bestemmes af enzymet 5-alfa-reduktase. Dette enzym omdanner kroppens naturlige lager af testosteron til et andet hormon kaldet dihydrotestosteron (DHT).

Dette hormon binder sig derefter til receptorer i hver hårsække for overskæg for at lade det vokse. Fertilitetsraten afhænger dog af, hvor følsomme hårsækkene er over for DHT.

Alligevel er der flere måder at dyrke et overskæg på naturligt, som du kan prøve derhjemme. Her er nogle måder:

1. Kokosolie

En måde at dyrke et overskæg på er at massere området med kokosolie. For at få flere fordele, prøv at varme kokosolien lidt op. Derefter kan du påføre den ved hjælp af en vatrondel og lade den sidde i mindst 15 minutter. Gør det tre gange om ugen for synlige resultater.

Læs også: Pas på, voksende overskæg på kvinders ansigter Tegn på at have hirsutisme

2. Citron- og kanelblanding

Mange mennesker ved, at citron er rig på citronsyre, calcium og C-vitamin, som kan hjælpe med at reducere skæl på overskæg og skæg.

Så kan kanel øge strømmen af ​​næringsrigt blod til hårsækkene. Anvendelsen af ​​denne metode siges rutinemæssigt at hjælpe væksten af ​​overskæg og skæg.

Måden at lave det på er at tage kanelpulver og blande det med et par spiseskefulde citronsaft i det. Bland det godt og påfør væsken, så den bliver på ansigtshåret i mindst 30 minutter.

Brug derefter koldt vand til at skylle det af. Gør det to gange om ugen for at få maksimalt udbytte.

3. Bland eukalyptusolie med olivenolie

Ligesom kokosolie kan eukalyptusolie også stimulere hårvækst. Men indholdet er stærkt, så det er tilbøjeligt til at forårsage irritation på huden. Derfor kan du blande det med olivenolie.

Tag en halv kop oliven og tilsæt 20 dråber eukalyptusolie. Massér olien på det voksende overskægsområde og lad det virke i 30 minutter, og vask det derefter af med koldt vand og sæbe.

Læs også: Ikke kun hår, Alopecia Areata laver overskæg og øjenbryn

Hvis du vil vide en anden måde at dyrke et overskæg, lægen fra klar til at hjælpe med at give de bedste råd. Med Hent Ansøgning , kan du få bekvemmelighed ved at interagere med medicinske eksperter uden at skulle mødes ansigt til ansigt. For at nyde det, download appen lige nu!

Nu kender du nogle effektive måder at dyrke et overskæg på for at gøre det frugtbart. Sørg for at udføre et af de nævnte trin regelmæssigt for at få det ønskede resultat. Hvis du virkelig vil have det hurtigt, anvende medicinske metoder som microneedling kan vælges.

Reference:
Healthline. Tilgået 2021. Hvad du kan prøve for at dyrke skæg uden kosttilskud eller medicin.
mensxp. Tilgået 2021. 5 Hjemmemidler til at dyrke dit skæg naturligt og spare penge på kosmetiske produkter.