Sådan laver du den rigtige proteindiæt

, Jakarta - Under en pandemi som denne forsøger ikke få mennesker at tabe sig ved at tage en sund kost. Mange valg af typer diæt, der kan anvendes, og en af ​​dem er en proteindiæt. Nævnt om denne metode er meget effektiv til at tabe sig på ret kort tid.

Nogle ting, der skal overvejes, når man laver en proteindiæt, er at spise den rigtige mad og også blive understøttet af fysisk aktivitet. Derfor vil denne artikel diskutere de fødevarer, der anbefales til indtagelse og motion, som skal udføres regelmæssigt. Her er en mere komplet anmeldelse!

Læs også: Højt proteinindhold, tag et kig på disse 4 sunde kostmenuer

Sådan laver du en proteindiæt for at få succes

En proteindiæt er en metode, der bruges til at tabe sig ved at spise flere fødevarer, der indeholder protein og reducere alt kulhydratindhold. Når du spiser mere af noget, der indeholder protein, vil du føle dig hurtigere mæt, så du generelt spiser mindre.

Protein er et vigtigt næringsstof for at holde kroppen i gang. Disse næringsstoffer er en del af hver celle i kroppen og er nødvendige for at opbygge og reparere muskler, væv, hud, negle og hår. Protein kan også gøre hormoner og enzymer i kroppen bedre.

Hver voksen har brug for cirka 0,8 gram protein for hvert kilogram i kroppen. Hvis du for eksempel vejer 50 kilo, betyder det, at du har brug for 40 gram protein dagligt. Men hvilke fødevarer anbefales stærkt at blive indtaget, mens du er på en proteindiæt? Her er nogle af disse fødevarer:

1. Nødder

Du kan indtage flere typer nødder og frø som en god kilde til protein og sundt enkeltumættet fedt som indtag, når du er på proteindiæt. Nogle af disse fødevarer er velegnede til at blive indtaget sammen med salater, kornprodukter og yoghurt.

2. Fisk

Fisk er en god kilde til protein og rig på omega-3 fedtstoffer. En person, der spiser fisk regelmæssigt, kan reducere risikoen for hjertesygdomme. Regelmæssig indtagelse af fisk er godt for vægttab og hjerte. Du kan behandle det ved at stege eller koge det.

3. Kød

Du kan også spise flere typer kød som proteinkilde, såsom oksekød og kylling. Den første ting at gøre er at se efter dele af kødet med ingen eller minimal fedt. I kylling skal du sørge for at fjerne skindet, da det er en kilde til fedt. Derudover er forarbejdningsmetoden også vigtig, og den sikreste måde er at bage.

Læs også: 3 fordele ved ægdiæten til vægttab

Du kan også spørge lægen fra relateret til den rigtige måde at lave en proteindiæt godt på. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning i smartphone som bruges dagligt for at få nem adgang til ubegrænset sundhed!

Derudover skal du også dyrke regelmæssig fysisk aktivitet for at forbrænde kalorier og styrke musklerne. Så hvilke sportsgrene er egnede til at dyrke, mens du implementerer en proteindiæt?

  • Træning med lav intensitet

Du kan lave lavintensiv træning ved at gå i 30 minutter og løfte vægte eller strække ud i samme varighed. Efter fire måneder blev det konstateret, at muskelvæv var stærkere og mere fedt tabt. På denne måde kan du tabe dig markant. Nogle andre lavintensive sportsgrene er yoga og gymnastik.

  • Højintensiv sport

En anden mulighed for at tabe sig med en proteindiæt er at dyrke motion med høj intensitet. Nogle eksempler på disse sportsgrene er svømning og styrketræning. Nævnt hvis en person kan tabe 10 kg på 4 måneder.

Læs også: Proteindiæt uden motion, hvor effektive er resultaterne?

Derfor, når du implementerer en proteindiæt, er det en god idé virkelig at vælge den mad, du spiser, og fortsætte med at træne regelmæssigt. Ved at gøre alle disse ting vil kropsvægten falde betydeligt og føles lettere. Derudover bliver kroppens generelle sundhed bedre.

Reference:
Lås mad op. Tilgået 2020. Introduktion til protein- og højproteinfødevarer.
WebMD. Tilgået i 2020. Protein + motion kan fremme vægttab.