Her er fordelene ved Aloe Vera til at overvinde kløende hud

"Fordelene ved aloe vera til behandling har været troet i lang tid. Denne plante har antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber, der kan behandle kløe og hududslæt. Men husk, aloe vera kan ikke bruges som erstatning for en læges recept. Hvis hudproblemet ikke forsvinder, bør du kontakte en læge."

, Jakarta – Aloe vera eller aloe vera er en plante, der længe har været populært brugt som hjemmemiddel mod forskellige problemer. Aloe vera blade indeholder en tyk, klar, vandig gel, der kan påføres huden. Fordelene ved aloe vera er beroligende, fugtgivende og helende. En af dem dulmer kløende hud.

Aloe vera er anti-inflammatorisk og antimikrobiel. Dette er indholdet, der er grunden til, at aloe vera anbefales for at overvinde nogle problemer med kløe og udslæt på huden. Husk, aloe vera-behandling kan ikke erstatte den behandling, som en læge har ordineret.

Læs også: 5 vaner, der skaber store porer, og hvordan man overvinder dem

Fordele ved Aloe Vera, som du kan mærke

Aloe vera giver en række fordele, der er effektive mod kløende hud. Derudover er her fordelene ved aloe vera, der kan mærkes, nemlig:

  • Hydrering. En af effektiviteten af ​​aloe vera er behandling af hudsygdomme gennem hydrering. Den klare gel af aloe vera indeholder 99 procent vand, som består af mange antioxidanter såsom betakaroten, vitamin C og E, som holder huden fugtet og næret.
  • Støtte healing. Lindre kløe og brændende fornemmelse er fordelen ved aloe vera. Denne plante indeholder to hormoner, auxin og gibberelliner, som har sårhelende og anti-inflammatoriske egenskaber. Disse to hormoner fremskynder helingen ved at stimulere cellereplikation, og hjælper skadet eller revnet hud med at hele hurtigere.
  • Anti-infektion. Aloe vera kan reducere infektion. Infektionen udvikler sig som vedvarende kløe for at åbne sår på huden. Denne tilstand kan forværre atopisk dermatitis. De naturligt kølende anti-inflammatoriske egenskaber af aloe vera gel, sammen med dens evne til at hele sår hurtigere, vil reducere den cyklus af irritation af kløe og ridser, der er almindeligt med eksem.

Læs også: 7 fordele ved regelmæssigt at bruge ansigtsmasker

Hvordan man bruger aloe vera til at behandle kløe er ret simpelt. Påfør rigeligt aloe vera gel over hele det kløende område. Du kan bruge ren, håndplukket aloe vera gel. Eller du kan bruge produkter fremstillet af 100 procent aloe vera for at undgå indtrængen af ​​allergener eller andre ingredienser, der kan irritere huden.

Aloe vera gel tager et par minutter at tørre. Lad huden absorbere helt, før du lægger tøjet på det udtværede område.

Du kan påføre aloe vera gel igen med få timers mellemrum for at se, om kløesymptomerne aftager. Men normalt er to gange om dagen nok til at mærke resultaterne.

Hvornår skal man gå til lægen?

Hvis aloe vera ikke er i stand til at lindre den kløe, du oplever, skal du straks besøge en læge, hvis du har følgende symptomer:

  • Kløe og udslæt opstår pludseligt og spreder sig hurtigt.
  • Kløe og udslæt over hele kroppen.
  • Der er kløe og udslæt, der indeholder gult pus eller ser inficeret ud.
  • Kløende hud med vabler på.
  • Kløe med feber.

Læs også: Sådan formindsker du ansigtets porer derhjemme

Aloe vera kan behandle flere former for kløe og udslæt. Derfor bruges aloe vera ofte som et hjemmemiddel. Derudover har aloe vera anti-inflammatoriske og antimikrobielle egenskaber. Bemærk venligst, aloe vera er ikke en erstatning for medicin ordineret til behandling af hudsygdomme.

Selvom det ikke er nødvendigt at tøve med at prøve aloe vera til behandling af kløe, behøver du ikke fortsætte, hvis kløetilstanden bliver værre. Dog virker hudplejemedicin ordineret af læger bedre end aloe vera. Hvis din kløe ikke bliver bedre, kan du via appen planlægge et lægebesøg på det nærmeste hospital . Kom nu, HentAnsøgning lige nu!

Reference:
Healthline. Tilgået i 2021. Er Aloe Vera en effektiv behandling for udslæt?
Hverdagssundhed. Tilgået 2021. Aloe Vera 101: Hvad det er godt for, dets foreslåede fordele og dets mulige bivirkninger