Træningsbevægelser for begyndere derhjemme

"Ingen grund til at bekymre sig om at gå i fitnesscenter for at opbygge muskler og tabe sig. Følgende træningsbevægelser kan nemt udføres derhjemme for begyndere."

Jakarta – Hvis du planlægger at tabe dig eller har en ideel kropsform, er den nemmeste måde du kan gøre ved at lave regelmæssige bevægelser træning. Ikke kun at anvende en sund kost, lave bevægelser træning kan også hjælpe med at realisere din drøm om at have en kropsform samt en ideel vægt.

Fordi bevægelsen træning kan hjælpe kroppen med at forbrænde kalorier og fedt på relativt kort tid. Ikke kun det, træning Det er også en anden måde, hvis du ikke rigtig kan lide anstrengende træning eller bare planlægger at begynde at træne regelmæssigt. Faktisk kan du gøre denne bevægelse uden at forlade huset, og når som helst du har fri.

Som med andre sportsgrene, træning Rutine har også mange fordele for kroppen udover at hjælpe med at tabe sig, herunder:

  • Hjælp med at forbedre humøret.
  • Hjælper med at styrke knoglerne.
  • Hjælper med at reducere risikoen for at udvikle kroniske helbredsproblemer.
  • Hjælper med at holde ansigtet ungt ud.

Læs også: Start en sund kost, prøv denne diæt i det nye år 2021

Hvad er de rigtige træningsbevægelser for begyndere?

Her er nogle træningsbevægelser for begyndere, som du kan prøve at lave derhjemme:

  • Lunges bevægelse

Denne bevægelse er i stand til at forbedre den funktionelle krop, især styrken i balder og ben. Start bevægelsen i stående stilling, spred fødderne i skulderbredde og læg hænderne ved siden af. Træd derefter din højre fod frem og bøj dit knæ bagefter, og sørg for, at dine lår er parallelle med gulvet, og at dine knæ ikke er mere end dine tæer.

Skub derefter dit højre ben tilbage til startpositionen og gentag bevægelsen med dit venstre ben. Når du er færdig, har du lavet en gentagelsesbevægelse. Gentag op til 10 gange for hvert sæt og lav op til 3 sæt.

  • Squat bevægelse

Næste er bevægelse squats som kan være med til at øge underkroppens styrke samt træne smidighed i hofter og lænd. Denne bevægelse involverer også mange store muskler i kroppen, så antallet af forbrændte kalorier kan siges at være mere.

Start bevægelsen ved at stå lige, spred dine ben lidt bredere end dine skuldre og placer dine hænder ved dine sider. Hold din hage og bryst lige, skub langsomt dine hofter tilbage og bøj dine knæ, som om du sad i en stol. Sørg for, at dine lår er parallelle med gulvet, og placer dine arme foran dig så behageligt som muligt. Hold et par tæller.

Læs også: 6 øvelser i gymnastikstil, der kan laves derhjemme

  • Armbøjninger

Denne bevægelse kan siges at være en meget effektiv grundlæggende bevægelse til at hjælpe med at styre vægten. Mange muskler spiller ind, når du udfører denne bevægelse, start i liggende stilling med dine arme strakt mod gulvet for at hjælpe med at støtte din krop. Bøj langsomt dine albuer og sænk din krop til gulvet.

Når dit bryst næsten rører gulvet, stræk dine albuer tilbage og bring din krop til startpositionen. Hvis du ikke kan gøre denne bevægelse godt, kan du sænke dine knæ til gulvet, og derefter gentage og øge øvelsen, indtil du kan gøre det. armbøjninger korrekt.

  • Mavebøjninger

Udover armbøjninger, bevægelse træning En anden nem ting at gøre for begyndere er mavebøjninger. Denne bevægelse er meget effektiv til at hjælpe med at stramme mavemusklerne. Begynd bevægelsen ved at ligge på ryggen og bøjede knæ, fødderne fladt på måtten og hænderne bag hovedet. Sørg derefter for, at dine fødder bliver på måtten, og begynd langsomt at løfte dit hoved i en rullende stilling. Stræk ikke nakken under den opadgående bevægelse. Hold den, indtil dit bryst når dine fødder.

Læs også: 6 øvelser til at stramme balderne

Det var nogle træk træning som begyndere kan gøre derhjemme. Vær opmærksom på skader, okay! Oplever du det og har brug for lægebehandling, kan du med det samme bestille tid hos en læge på nærmeste sygehus gennem ansøgningen . Så sørg for at du har Hent appen, ja!

Reference:
Healthline. Tilgået i 2021. De 8 bedste øvelser til vægttab.
Rigtig god pasform. Tilgået i 2021. Begynderguide til vægttab med styrketræning.