Skal være på vagt, dette er virkningen af ​​ofte at spise midnat

, Jakarta - Snack eller midnatspisning gøres normalt for at eliminere sult, så kroppen nemt falder i søvn. Men for dem af jer, der ofte gør denne vane, føles det som om, at du skal være angst. Årsagen, ifølge nogle undersøgelser, kan at spise midnat forårsage sundhedsproblemer for kroppen.

Nogle eksperter er enige om, at begrænsning eller undgåelse af mad, før du går i seng om natten, er en vægttabsstrategi og tilgang til at fremme optimal sundhed. Så hvad er virkningen af ​​at spise sent om aftenen for kroppen?

Læs også: Disse 4 påvirkninger på kroppen, når du springer morgenmaden over

Fra vægt til kolesterol

Vil du vide midnats indvirkning på kroppen? Ifølge forskning fra University of Pennsylvania Perelman School of Medicine kan spisning sent om aftenen føre til vægtøgning. Ifølge undersøgelsen kan virkningen af ​​at spise sent om aftenen udløse en stigning i glukose- og insulinniveauet i kroppen.

"Spisning (sen om aftenen) øger den negative profil af kropsvægt, energi og højere hormonmarkører såsom glukose og insulin, som er involveret i diabetes, og kolesterol og triglycerider, som er forbundet med kardiovaskulære problemer og andre sundhedstilstande." sagde Naomi Goel. , undersøgelsens hovedforfatter.

Undersøgelsen så på ni raske voksne, der spiste tre måltider om dagen og spiste to snacks mellem kl. 8.00 og 19.00 i otte uger.

Efter to ugers pause spiste den samme gruppe tre måltider om dagen og spiste to mellemmåltider dagligt mellem kl. Dette spisemønster eller -vane følges også i otte uger. Vil du vide resultaterne?

Gennem undersøgelsen fandt eksperter ud af, at virkningen af ​​at spise sent om aftenen på forskningsemner udløste:

  • Vægtøgning.
  • Forsøgspersoner metaboliserede færre lipider og flere kulhydrater.
  • Insulin og fastende glukose stiger.
  • Forhøjede kolesterol- og triglyceridniveauer (normale niveauer er under 200 milligram pr. deciliter for kolesterol og 150 milligram pr. deciliter for triglycerider).

Der er også andre undersøgelser, der afslører virkningen af ​​at spise for sent på kroppens sundhed. Ifølge en undersøgelse i Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism , at spise for sent bidrager til vægtøgning og øger risikoen for hjertesygdomme, slag , og diabetes er højere. Se, er det ikke for sjov?

Læs også: Kan lide overarbejde øger risikoen for slagtilfælde, virkelig?

Arbejder Flytte Skal være opmærksom

Der er andre tidsskrifter om virkningen af ​​at spise sent om aftenen for kroppens sundhed. Tidsskriftet i US National Library of Medicine National Institutes of Health har titlen " Nattespisningens sundhedspåvirkning: Gamle og nye perspektiver" .

I tidsskriftet undersøgte eksperter engang virkningerne af at spise for sent for arbejdere flytte og patienter med natspisesyndrom ( natspisesyndrompatienter ). Ifølge undersøgelsen øger indtagelse af store mængder blandede fødevarer kombineret med uregelmæssige søvnmønstre modtageligheden for vægtøgning, fedme og kardiometaboliske sygdomme.

Lang historie kort, mange undersøgelser viser, at spisning sent om aftenen kan føre til vægtøgning, øge risikoen for hjertesygdomme, slag og diabetes. Derfor ville det være bedre, hvis du laver en konsekvent og tidlig middagsplan, af hensyn til din krops sundhed og hjælper dig med at sove bedre. Enig?

Vil du vide mere om problemet ovenfor? Eller har andre helbredsproblemer? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en ekspert læge når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?

Reference:
US National Library of Medicine National Institutes of Health. Tilgået 2020. The Health Impact of Nighttime Eating: Old and New Perspectives
Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism. Fået adgang til 2020. Metaboliske virkninger af sen middag hos raske frivillige – et randomiseret crossover klinisk forsøg
Lev stærkt. Tilgået 2020. Effekterne af at spise sent om natten
Rigtig god pasform. Tilgået 2020. Ny forskning afslører negative sundhedseffekter af spisning sent om natten