Vil du have sund og slank? Se denne vegetariske kost måde!

, Jakarta - Den vegetariske diæt er en type diæt, der i øjeblikket er en trend. En af de kostvaner, der opretholder en sund krop, er en vegetarisk kost. En vegetarisk kost er et kostprogram, der er i stand til at tabe sig og opretholde en sund krop ved at spise planteføde.

Her er hvordan en vegetarisk kost korrekt

1. Drik en blanding af honning og citronvand

2. Morgenmad

Hvis der på morgenmadsmenuen er kogte æg eller kogte æg, så undgå blommerne, fordi de indeholder meget fedt. Udskift æggeblommerne med svampe, peberfrugt, spinat eller løg. Men hvis morgenmad med korn, reducere portionen eller erstatte den med frugter såsom æbler, jordbær, banan, pære, melon eller papaya. Du kan også give variationer på morgenmadsmenuen med frugt og skære den i små stykker.

3. Frokost

4. Aftensmad

  • Klar suppe bestående af gulerødder, broccoli, svampe og majs.
  • En skål dampede grøntsager med tofu peber.
  • En tallerken med frisk grøntsagssalat bestående af salat, peberfrugt, tomater er lavt i kalorier.

5. Aftensnack

Som denne mad til at leve en vegetarisk kost

1. Grøntsager

2. Korn

3. Sojamælk

4. Korn og hvede

Vegetarisk kost kan tilføje fuldkornsbrød menu brune ris, havre, grød eller bruge brød byg som er en fødevare, der er rig på næringsstoffer, nemlig jern og zink som en energibooster i kroppen.

5. Frugter

Diskuter direkte med læger om den rigtige og rigtige måde at vegetarisk kost med forskellige betroede ekspertlæger gennem applikationen . Det er lige blevet nemmere at tale med en læge Video/taleopkald og Snak og du kan også købe medicin/vitaminer til kost, der kommer indenfor 1 time. Kom nu, Hent i App butik og Google Play lige nu.

LÆS OGSÅ: Disse er fakta om Mayo-diæten for at gøre kosten mere nyttig