Symptomer, der indikerer skade på nervevæv

Jakarta – Det menneskelige nervesystem består af et netværk af nerveceller, hvis opgave er at overføre impulser fra hjernen til resten af ​​kroppen, så organfunktionerne kan køre ordentligt. Hvis der er skade på nervevæv, kan kroppens normale funktion blive forstyrret. Nervevævsskade opstår normalt som følge af skade, autoimmun sygdom, slagtilfælde, diabetes eller bivirkningerne ved at tage medicin. Disse er symptomerne:

Læs også: Disse er tegnene, når nogen har et nervøst sammenbrud

1. Hyppig hovedpine

Hvis du har hyppige hovedpine, og de opstår gentagne gange i lang tid, kan du blive påvirket occipital neuralgi, er en tilstand, der opstår på grund af klemte nerver i nakken. Så sørg for at få den rigtige behandling for dette første symptom, okay?

2. Følelsesløshed eller følelsesløshed

Hvis du føler følelsesløshed eller følelsesløshed, snurren eller en brændende fornemmelse, der breder sig rundt om hænder og fødder, især i fingrene, skal du passe på. Hvis en række af disse symptomer opleves under søvn og er midlertidige, er dette stadig relativt normalt. Men hvis denne tilstand opstår gentagne gange over en længere periode, skal du straks tjekke dig selv på det nærmeste hospital, ja.

3. Langsom hjernerespons

Sensoriske nerver skal fortælle hjernen, om der er ting, der er skadelige for kroppen. På grund af tilstedeværelsen af ​​nervevævsskade fungerer sansenerverne ikke, som de skal. For eksempel vil du ikke lægge mærke til, om du har en forbrænding, et snit eller et traume, fordi hjernens reaktion på smerteområdet bliver langsommere.

4. Svært at flytte

Nerveskader kan reducere blodgennemstrømningen til visse dele af din krop, hvilket får dig til at føle stivhed, der gør det svært at bevæge sig. Hvis der opstår nerveskader i de motoriske nerver, kan den syge opleve lammelser. Disse symptomer kan også signalere, hvis der er et alvorligt problem, der kræver øjeblikkelig lægehjælp, såsom et slagtilfælde.

Læs også: Anerkendelse af nervesystemets funktioner hos mennesker

5. Tab af balance

Hvis du ofte føler dig ude af balance eller snubler, endda falder pludseligt, så pas på, ja. Denne tilstand kan være et tegn, hvis der er nerveskade i kroppen.

6. Smerter i benene

Smerter i benene på grund af nervevævsskade er karakteriseret ved intens smerte, en brændende fornemmelse og prikken, der starter i lænden og stråler ud til benene. I nogle tilfælde kan syge opleve iskias. Denne tilstand indikerer, om den midterste iskiasnerve er blevet beskadiget af et fald eller auktion af rygsøjlen.

7. Hyppig vandladning

Hyppig vandladning kan være et tegn på, at blæren er ved at blive beskadiget. Især hvis du føder normalt og har diabetes. Risikoen for at opleve nerveskader i blæren vil være højere.

8. Overdreven svedtendens

Det sidste symptom på nervevævsskade er overdreven svedtendens. Hvis du sveder meget eller endda sveder for lidt, kan der være noget galt med nerverne i din krop. Denne tilstand er et tegn på, at de nerver, der bærer information fra hjernen til svedkirtlerne, er svækket.

Læs også: Det viser sig, at nervesystemet kan være årsagen til søvnforstyrrelser

Det er nogle af symptomerne på nervevævsskade, som du skal passe på. Hvis du oplever en af ​​dem, bedes du diskutere lidelsen med lægen i ansøgningen for at få de rigtige behandlingstrin. Kom ikke for sent, for nervevævsskader kan påvirke funktionen af ​​organer i kroppen.



Reference:
WebMD. Tilgået i 2021. Nervesmerter og nerveskade.
WebMD. Tilgået 2021. Nervesmerter forklaret.
Forebyggelse. Tilgået 2021. 8 tegn på, at du kan have nerveskade, ifølge læger.