9 effektive måder at forhindre graviditet på med kondomer

, Jakarta – Kondomer er den måde, de fleste mennesker vælger at have sex sikkert og behageligt på. Faktisk er effektiviteten af ​​kondomer til at forhindre graviditet meget høj, som kan nå op på 98 procent.

Men på grund af den forkerte brugsmåde kan kondomernes funktion være ineffektiv, og der er stadig risiko for at forårsage graviditet. Så indrøm ikke, ved hvordan man bruger et effektivt kondom for at forhindre denne graviditet, ja.

De fleste foretrækker kondomer som præventionsmiddel, fordi de er praktiske, billige og nemme at få fat i. Hvis det bruges på den rigtige måde, er kondomer nyttige til at beskytte mod seksuelt overførte sygdomme (STD'er) samt forebyggelse af graviditet.

Kondomer kan forhindre sæd i at komme ind i skeden og nå ægget under sex, så graviditet kan forhindres. Så for at du kan have sex komfortabelt uden bekymring, skal du først overveje følgende måder at bruge kondomer på:

  1. Kondom materiale

Der findes forskellige typer kondomer lavet af forskellige materialer, nemlig latex, polyurethan eller polyisopren , syntetiske og naturlige ingredienser fra fårets tarme. Vælg et latexkondom, der er effektivt til at forebygge seksuelt overførte sygdomme såvel som graviditet.

  1. Emballage og udløbsdato

Vær opmærksom på emballagen og udløbsdatoen for kondomer før brug. Hvis emballagen er beskadiget, eller udløbsdatoen er overskredet, må du ikke fortsætte med at bruge den. (Læs også: Farer ved at bruge udløbne kondomer)

  1. Brugstid

Brug kondom hver gang du vil have sex, også når du vil have analsex eller oralsex. Bær før du starter seksuel kontakt og fjern efter ejakulation.

  1. Vær forsigtig, når du har den på

Når du pakker kondomer ud, skal du gøre det med forsigtighed, for kondomer går let i stykker, hvis de udsættes for noget skarpt som negle eller smykker. Vær også forsigtig, når du fjerner den indespærrede luft i spidsen af ​​kondomet ved hjælp af din tommelfinger eller pegefinger.

  1. Installer korrekt

Sørg for at vælge et kondom, der passer til din penisstørrelse. Når du tager et kondom på, så lad lidt plads for enden til sæden, der kommer ud under ejakulation. Hvis der ikke er plads, så kan den sæd, der kommer ud, trykke på kondomet og få det til at lække.

  1. Brug smøremidler

Giv partneren tilstrækkelig stimulation og brug eventuelt glidecreme, så tilstanden i partnerens skede er våd nok, så friktion ved samleje, som kan få kondomet til at rive, kan mindskes. (Læs også: Det er sikkert at bruge smøremidler til glat sex)

  1. Fjern kondomet korrekt

Når du er færdig med at have sex og ejakulation har fundet sted, skal du straks fjerne penis, før erektionen går tabt. Dette er for at forhindre lækage af kondomer i partnerens skede.

  1. Tag et nyt kondom på

Hvis du vil have sex igen bagefter, så vask dine hænder og tag et nyt kondom på.

  1. Sådan opbevares kondomer

Metoden til opbevaring af kondomer skal også overvejes, så kondomer ikke tager skade hurtigt. Opbevar kondomer på et køligt, tørt sted uden for direkte sollys.

Brug af kondomer på den rigtige måde vil øge effektiviteten af ​​kondomer for at forhindre graviditet. Du kan nyde sex uden bekymring. Du kan også kontakte lægen gennem ansøgningen at tale om problemerne i dit seksuelle liv.

Læger i klar til at hjælpe dig igennem Video/taleopkald og Snak når som helst. Du kan også købe sundhedsprodukter og vitaminer, du har brug for . Ingen grund til at bekymre sig om at forlade huset, bliv bestille og ordrer er klar til at blive leveret inden for en time. Nu, har også funktioner Laboratorietest hvilket vil gøre det nemmere at gennemføre helbredsundersøgelser. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.