Vælg en international skole, dette er IB Curriculum

Jakarta - Alle forældre ønsker at give det bedste for deres barn, herunder at vælge en skole. I stedet for almindelige skoler vælger mange forældre internationale skoler til deres børn, fordi de synes, kvaliteten er garanteret. Nå, blandt de mange læseplaner, der bruges i internationale skoler, er IB-pensum eller International Baccalaureate er en, der er ret populær.

Men hvad er IB-pensum egentlig? International Baccalaureate eller IB er uden tvivl et udfordrende og omfattende uddannelsesprogram. Denne pædagogiske læseplan er blevet anerkendt internationalt og følges bredt af studerende over hele verden. IB-pensumskoler har typisk en forpligtelse til tværkulturel uddannelse, der er aktiv, kreativ og gør det muligt for studerende at studere på topuniversiteter rundt om i verden.

Læs også: Vær ikke skødesløs, kend disse tips til at vælge en skole for børn

En lille historie om IB Curriculum

IB-pensum blev først udviklet af lærere fra International School of Geneve . Disse lærere laver uddannelsesprogrammer for studerende, der flytter internationalt, og som ønsker at tage på universitetet. Til at begynde med koncentrerede programmet sig om at udvikle uddannelsesprogrammer for at forberede eleverne til college-adgang og en række eksamener, som de studerende skulle bestå for at komme ind på universitetet.

Mens de fleste IB-skoler oprindeligt var private, er halvdelen af ​​verdens IB-skoler i dag offentlige. Startende fra de programmer, den bærer, International Baccalaureate Organisation baseret i Genève, Schweiz, blev grundlagt i 1968 for at vejlede mere end 900.000 studerende i 140 lande.

Mål for IB Curriculum

Generelt sigter IB-pensum på at opmuntre enhver studerende til at have global indsigt, kreativitet, udvikle følelser, intellekt og sociale færdigheder. Denne læseplan kan også bidrage positivt til miljøet, kulturen og verdensfreden. Specifikt er målet med IB-pensumet at lære eleverne at:

  • Udforsker, hvad man skal lære.
  • At stille udfordrende og tankevækkende spørgsmål.
  • Udvikle en følelse af identitet og kultur.
  • Udvikle evnen til at kommunikere med mennesker fra forskellige lande og kulturer.

Læs også: Dette er et trick, der skal gøres, så børn ikke er bange for at gå i skole

Det er de forskellige mål, som IB-pensumet ønsker at opnå. Det lyder lovende for din lilles fremtid, ikke? Det er ikke overraskende, at mange forældre sender deres børn i skole med denne læseplan. Men udover at overholde læseplanen er det også vigtigt for forældre at være opmærksomme på deres børns sundhed og ernæringsindtag. Dette er for at børn vokser op sunde, stærke og forbliver fokuserede i at følge lektioner i skolen.

For din lilles ernæring kan du Hent Ansøgning og bruge det til at diskutere med en ernæringsekspert. Lægen kan give råd om en daglig sund menu til dit lille barn. Hvis din lille er syg, skal du straks bestille tid hos børnelægen på dit hovedhospital, så undersøgelse og behandling kan gennemføres med det samme.

Forskellige programmer, der udbydes af IB Curriculum

Fordi det har et stort mål, er der forskellige programmer afholdt af IB-pensumet, nemlig:

1. Primært årsprogram (PYP)

Primært årsprogram er et program beregnet til børn i alderen 3-12 år. Dette program vil give eleverne undervisning, som består af 6 fag, nemlig sprog, samfundsfag, matematik, kunst, naturvidenskab og individuel karakter, social og fysisk uddannelse (sport). Dette program har til formål at gøre eleverne aktive, omsorgsfulde, have en holdning af respekt for sig selv og andre og let tilpasse sig deres miljø.

Læs også: 5 måder at få børn til at kunne lide at tælle og matematik

2. Mellemårsprogram (MYP)

Fortsættelse af PYP, Mellemårsprogram er et læringsprogram for børn i alderen 11-16 år. Dette program har til formål at træne børn til at være i stand til at forbinde alt, hvad der er blevet lært gennem interesse og akademiske med det, der er nødvendigt, til virkelig praksis. Materialerne, der undervises i, består normalt af beherskelse af sprog, sprog og litteratur, individer og samfund, matematik, design, kunst, naturvidenskab samt idræt og sundhed.

3. Diplomuddannelse (DP)

Dette fortsættelsesprogram fra IB-pensum er beregnet til børn i alderen 16-19 år. Målet med dette to-årige program er at forberede studerende til universitetsindgang. De akademiske programmer at vælge imellem er: studiet af sprog og litteratur, sprogtilegnelse, individer og samfund, naturvidenskab, matematik og kunst. I dette program vil eleverne kunne vælge 6 fag, de er interesserede i.

4. Karriererelaterede programmer (CP)

Det karriererelaterede program er et nyt program, der blev implementeret i 2012. Dette program fokuserer mere på børns fremtidige karriere. For at kunne deltage i dette program skal studerende have gennemført mindst 2 IB-pensum specifikt for DP-kurser relateret til karriereområder.

Reference:
International Baccalaureate. Tilgået 2020. Om IB's uddannelser.