Alarm Mr. Skæve P tegn på, at du har Peyronies

, Jakarta - Mænd skal være opmærksomme på Peyronies sygdom. Denne tilstand er et af de problemer, der skete med Mr. P forårsaget af dannelsen af ​​arvæv eller plak på Mr. P og testikler. Arvæv ophobes i den hvide hinde, der ofte er i toppen og bunden af ​​Mr. Q. Nå, fordi arvævet eller pladen bliver tykkere, hr. P vil bøje op eller til siden.

Krumning eller deformitet af Mr. P kan forårsage smerte eller endda manglende evne til at have sex. De fleste mænd med Peyronies sygdom kan dog stadig have sex, men det er svært og smertefuldt. Hævelse og betændelse af Mr. P, der opstår som følge af denne tilstand, kan øge risikoen for alvorlige varige mén hos den syge.

Ændringer i form af Mr. P som følge af Peyronies sygdom vil være tydeligt synlig, når den er oprejst. Denne tilstand kan opleves af mænd i alle aldre. De fleste af dem er dog midaldrende. Derudover anslås det, at 3-9 procent af mænd i verden har Peyronies sygdom. Denne tilstand kan forværre erektion, fordi arvæv eller plak blokerer penetration under samleje. Selvom det ser alvorligt ud, er denne tilstand ikke en smitsom sygdom, og den kan ikke spredes gennem samleje.

Indtil nu vides det ikke præcist, hvad der forårsager dannelsen af ​​arvæv eller plak i Mr. stammen. Q. Denne tilstand menes at stamme fra blødning fra skade eller traume. Selvom der findes en behandling for denne sygdom, kan peyronies faktisk gå væk og forsvinde af sig selv.

Kend symptomerne på Peyronies sygdom

Hvis du er bange for dens virkning på seksuel aktivitet, skal du vide, hvad der er symptomerne på denne tilstand. Symptomer på Peyronies sygdom kan opstå pludseligt og udvikle sig gradvist. Symptomer, der kan forekomme, omfatter:

  • Erektil dysfunktion

Peyronies sygdom kan forårsage erektil dysfunktion, også kendt som impotens. Det anslås, at mere end to tredjedele af mænd med denne sygdom oplever erektil dysfunktion. Selvom nogle af dem havde andre sygdomme, der forårsagede impotens (såsom forhøjet blodtryk, hjertesygdomme og diabetes), er der ingen tvivl om, at Peyronies sygdom i sig selv forårsager erektile problemer. For eksempel, såsom smerte i Mr. P, hr. P bøjning, angst ved samleje og fysiske ændringer i Mr. P.

  • Formændring Hr. P når Erektion

Skift formen på Mr. P omfatter bøjet, bøjet, indsnævret eller forkortet. De fleste mænd med Peyronies har en Mr. misdannelse. P, og hr. Et bøjet P er det mest almindelige. Denne defekt er forårsaget af plaques, der ikke udvikler sig som Mr. væv. P er normalt.

  • Plaque

Plaque er en fortykket eller voksende klump under barken på Mr. P. Plaque er forårsaget af ophobning af overskydende kollagen og fremkomsten af ​​arvæv i Mr. P. Denne plak er forskellig fra den plak, der findes i blodkarrene. Plaque kan dukke op langs stammen af ​​Mr. P, men optræder ofte på opsiden. Mange mænd kan mærke pladen under huden. Plaque er meget blød i starten, men vil hærde med tiden.

Hvis du vil undgå Peyronies sygdom, skal du opretholde en sund livsstil gennem ordentlige sportsaktiviteter og begrænse alkoholiske drikkevarer, cigaretter og stimulerende stoffer. Du er også forpligtet til at opretholde et sundt intimt forhold til én partner og opretholde sundhed for at forhindre denne tilstand i at opstå.

Hvis du ønsker at stille et spørgsmål relateret til Peyronies sygdom, kan du diskutere det direkte med en sagkyndig læge via Chat, tale/videoopkald i app . Eller mangler du medicin, men har du ikke tid til at gå på apoteket? I Du kan købe den medicin, du skal bruge, og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent Appen er nu på Google Play eller App Store!

Læs også:

  • Mænd skal kende Peyronies sygdom på Mr. P
  • hr. form Q Underligt? Fik måske Peyronie
  • Myte eller fakta, Peyronie påvirker mandlig fertilitet