Grunde til, at aerobic med høj effekt effektivt taber sig

, Jakarta – High impact aerobic er alle former for aerob træning, der kan forbedre den fysiske kondition med risiko for stress på muskuloskeletale væv og led. Eksempler på aerobic med høj effekt er dans, basketball og løb.

High impact aerobic anses for at være effektiv til vægttab, fordi det kan forbrænde flere kalorier. Årsagen er, at aerobic med høj effekt kan øge din puls, når du hopper eller bevæger dig med høj intensitet. Denne form for træning kan også styrke knoglerne. Stress af knogler gennem aktiviteter med høj effekt kan få knoglerne til at få masse som reaktion på stress.

Læs også: Anbefalet dosis af motion for at forblive sund

Andre fordele ved High Impact Aerobic

Som tidligere nævnt kan aerobic med høj effekt øge din puls hurtigere og forbrænde flere kalorier. Derudover kan denne aktivitet også øge knogletætheden, stabiliteten, balancen, kropskoordinationen og styrke hjertet og lungerne.

Der er flere typer aerobic med høj effekt, som du kan prøve, såsom:

1. Burpees .

2. Froggy Jumps .

3. Løb på plads.

4. Springreb.

5. Squat hopper .

Faktisk vil begge typer træning med høj eller lav effekt, hvis de udføres korrekt, hjælpe med at forme kroppen. Men det "styrt", der opstår, når du dyrker aerobic med høj effekt, kan forbrænde flere kalorier.

Der er flere fordele såvel som grunde til, hvorfor folk anbefales at dyrke aerobic med høj effekt, nemlig:

1. Tabe sig hurtigt

Aktiviteter med stor effekt kræver mere energi, og derfor flere kalorier forbrændt. High impact aerobic kan også hjælpe dig med at "spare" tid, fordi du på kort tid kan forbrænde flere kalorier.

Læs også: Bevis på, at motion kan hjælpe med at forebygge diabetes

2. Udfordr dig selv

Generelt har træning med høj effekt en tendens til at være mere intens, så de er ikke for folk, der let giver op og ikke er det bedste valg for folk, der starter. Men hvis dit mål er at få din krop i den bedst mulige form, så er aerob træning med høj effekt den rigtige form for træning.

3. Øvelse til konkurrencen

Uanset om det er en boksekamp, ​​et maraton eller en fitnesskonkurrence, vil træning med høj effekt hjælpe dig med at forberede dig til den store kamp.

Læs også: At se koreanske dramaer kan skabe diabetes, her er grunden

4. Ønsker at øge knogletætheden

Forskning viser, at selvom det kan lyde kontraintuitivt, er træning med høj effekt godt for knoglerne. Hvis du regelmæssigt udsætter dine knogler for pludselig stress, kan dette hjælpe dem med at vokse og styrke.

Træning med høj effekt har generelt en tendens til at forårsage ortopædiske skader, hvilket belaster kroppens led, muskler og sener mere. Denne form for træning anbefales generelt ikke til nogen med en højere risiko for skade. Dette omfatter ældre, gravide kvinder og dem med visse knoglelidelser.

Har du problemer med knoglesundheden, kan du spørge din læge direkte på . Du kan spørge om alt, og en læge, der er ekspert på sit område, vil forsøge at give den bedste løsning. Nok måde Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

Uanset hvilken type træning du laver, er den anbefalede varighed mindst 30 minutter hver dag for at forblive sund. Aerob træning med høj effekt er en af ​​de bedste måder at leve et sundt liv på. Men hvis du lider af visse tilstande, skal du kontakte din læge for at sikre dig, at dette er den rigtige øvelse for dig.

Reference:
Meget godt pasform. Tilgået i 2020. Effektiv træning fordele og ulemper.
Livefit. Tilgået 2020. Hvad er forskellen mellem træning med høj effekt, lav effekt og ingen effekt?
HealthifyMe. Tilgået 2020. Aerob træning: Typer, fordele og vægttab.