Kend 5 naturlige midler mod lungeødem

Jakarta - Lungeødem er ophobning eller ophobning af væske i lungerne. Denne væske samler sig i luftsækkene, hvilket gør det svært for dig at trække vejret. Denne sundhedssygdom opstår på grund af hjerteproblemer, men der er andre ting, der får en person til at udvikle lungeødem.

Denne sygdom er modtagelig for at angribe ældre og forekommer sjældent hos unge voksne. Ud over åndedrætsbesvær omfatter andre symptomer, der opstår, træthed, rastløshed, bleg hud, overdreven svedtendens, hævede ben og mave og bevidsthedstab. I akutte tilstande omfatter andre symptomer, man skal være opmærksom på, brystsmerter, hjertebanken eller uregelmæssig hjerterytme, op til åndenød.

Bortset fra hjerteproblemer kan lungeødem opstå på grund af skader på lungerne, virusinfektioner, næsten drukning, stofbrug, lungeemboli, drastiske ændringer i lufttrykket og akut respirationssvigtsyndrom. Denne sygdom kan dog behandles naturligt. Her er 5 naturlige midler til at helbrede lungeødem, som du kan prøve:

  • Vanddrivende te

Den første er at indtage te, som er et vanddrivende middel eller øger mængden af ​​urin, så overskydende væske kan fjernes naturligt fra kroppen gennem urinen. Nogle af disse teer inkluderer kamilleblomstte, fennikelte, mælkebøttebladste, Kadarmom-te, brændenælde-te, persillete og cikorie-te.

Indtagelse af denne te så meget som 3 til 4 gange om dagen kan hjælpe med at lindre de oplevede symptomer på lungeødem. Det er bedre at konsultere en læge først, hvis du vil bruge naturlig te som medicin mod ødem, så der ikke opstår alvorlige komplikationer, især hvis det er ledsaget af forbrug af receptpligtig medicin.

  • Forbrug af antioxidantfødekilder

Dens antioxidantegenskaber hjælper med at styrke venerne, hvilket kan lindre lungeødem. Indtagelse af frugt og grøntsager rige på antioxidanter hjælper med at reducere symptomerne på denne sygdom. Du kan tilføje det ved at tage et tilskud af drue- eller blåbærfrøekstrakt. Behovet for vindruekerneekstrakt er 360 milligram, og blåbærekstrakt er 80 milligram.

  • akupunktur

Det næste naturlige middel mod lungeødem er akupunktur. Denne kinesiske metode gøres ved at stikke en nål ind i en bestemt del af kroppen for at fjerne giftstoffer fra kroppen. Derudover får akupunktur blodet til at flyde mere jævnt i hele kroppen.

  • Massage terapi

Blid massage kan stimulere blodgennemstrømningen og fjerne væsker fra visse kropsvæv for at vende tilbage til lymfen og blodet. Typer af massage, der kan udføres, er Lymfedrænage (MLD) eller Lymfedrænageterapi (LDT), som hjælper med at udjævne lymfesystemets ydeevne og styrker immunsystemet. Spørg din læge om denne massageterapi yderligere.

  • Skift livsstil

Du skal ændre din livsstil for at blive sundere. Tab dig, hvis du er overvægtig, begræns saltindtaget for at forhindre komplikationer til hypertension, stop med at ryge, fordi det gør lungeødem værre. Glem ikke at træne regelmæssigt for at styrke dit immunforsvar.

Du kan også direkte spørge din læge om naturlige midler til lungeødem. Brug appen for at gøre det nemmere for dig, når du spørger lægen. Ansøgning kan dette være dig Hent på din telefon via App Store eller Play Store.

Læs også:

  • Ikke nødvendigvis astma, åndenød kan også være et symptom på lungeødem
  • Pludselig åndenød? Her er 5 måder at overvinde
  • 4 luftvejssygdomme at holde øje med