Er Cupping-terapi på hovedet gavnligt for helbredet?

"Cupping på hovedet anses for at kunne lindre hovedpine, bihulebetændelse, kæbeledsforstyrrelser, lymfeproblemer til kronisk inflammation. Selvom denne terapi har været meget brugt, og mange har følt dens effektivitet, er forskningen i cupping stadig relativt lille."

, Jakarta – Du skal være bekendt med cupping-terapi. Der er flere teknikker til at udføre cupping, men i bund og grund foregår cupping ved at varme en kop op over bål og blande urter. Den opvarmede kop placeres derefter direkte på huden. Senere vil overfladen af ​​huden blive rød, fordi blodkarrene reagerer på trykændringer.

Cupping kan øge blodcirkulationen til det område, hvor koppen er placeret. Processen hævdes at lindre muskelspændinger ved at øge den samlede blodgennemstrømning. Nå, denne terapi kan udføres fra top til tå. Så hvad er de sundhedsmæssige fordele, der kan opnås ved at cupping på hovedet? Tjek følgende forklaring.

Læs også: Her er terapeutiske muligheder for at overvinde personlighedsforstyrrelser

Er der sundhedsmæssige fordele ved Cupping på hovedet?

Et fokus for cuppingterapi er hoved, hals og ansigt. Årsagen er, at disse dele er tilbøjelige til smerte og dysfunktion. Cupping på hovedet anses for at være i stand til at overvinde hovedpine, bihulebetændelse, temporomandibulære ledforstyrrelser, lymfeproblemer til kronisk betændelse. Så hvordan er cupping i stand til at overvinde alle disse forhold?

I hovedområdet er der omkring 100 bedste cupping points. Derudover vil blodet, der kommer ud, når du laver denne hovedcupping, gøre, at forskellige lidelser i hovedområdet, såsom migræne, kan håndteres sikkert uden brug af kemikalier. Selvom denne terapi har været meget brugt, og mange har følt dens effektivitet, er forskningen i cupping indtil nu stadig relativt lille. Spørg derfor først din læge, når du vil lave cupping for at håndtere helbredsproblemer i hovedet.

Bivirkninger ved at lave Cupping

Cupping bivirkninger vil normalt forekomme under behandlingen eller kort efter. Nogle mennesker rapporterer, at de føler sig svimmel under behandlingen. Ud over svimmelhed kan cuppingbehandling udløse svedtendens eller kvalme. Efter behandlingen kan huden omkring skålens kant være irriteret og markeret i et cirkulært mønster. Du kan også føle smerte ved snitstedet.

Læs også: Her er terapier, der kan gøres for at overvinde ledsmerter

Infektion er ofte en risiko, som du bør være opmærksom på efter at have gennemgået cupping-behandling. Risikoen er lille og undgås normalt, hvis cupping-praktikeren anvender korrekte metoder til at rense huden og kontrollere infektion før og efter behandlingen. Sørg for, at cupping-udøvere skal bære et forklæde, engangshandsker og beskyttelsesbriller eller anden øjenbeskyttelse. Det anvendte udstyr skal også sikres rent.

Ting du skal være opmærksom på, når du vil cupping

Hvis du vælger cupping som en del af din behandlingsplan, er det bedst at diskutere din beslutning med din læge først. Fortsæt derefter med regelmæssige lægebesøg for at få de bedste resultater. Cupping terapi anbefales ikke til alle. Her er nogle personer, der ikke anbefales at lave cupping.

  • Børn under 4 år bør ikke få cuppingbehandling.
  • Ældre anbefales heller ikke, fordi huden bliver mere skrøbelig med alderen.
  • Gravide kvinder anbefales ikke at lave cupping, især hvis de laver cupping for maven eller lænden.
  • Menstruerende kvinde.
  • Huden er solskoldet, såret eller forslået.

Læs også: Lær CBT-terapi til at overvinde PMS at kende

Derudover kan enhver medicin, du tager, også påvirke cupping, især hvis du tager blodfortyndende medicin. Har du brug for medicin, kan du købe det i en helsebutik . Bare klik og ordren vil straks blive leveret til dig. Hentappen lige nu!

Reference:

Healthline. Tilgået i 2021. Hvad er Cupping Therapy?.

WebMD. Tilgået i 2021. Cupping Therapy.
PLOS One. Besøgt 2021. En opdateret gennemgang af effekten af ​​Cupping-terapi.