7 nyttige frugter til at bevare ansigtets lysstyrke

, Jakarta - Hud har brug for den rette balance af næringsstoffer for at forblive sund og lys. Til det skal du tage dig af det regelmæssigt ved at bruge ekstern hudpleje såsom påføring af fugtighedscreme og solcreme. Derudover skal du også bevare en sund hud indefra, nemlig ved at spise sund mad, især frugt.

Frugter er i stand til at understøtte lysstyrken i ansigtet, der virker inde fra kroppen, både de øvre og nedre lag af huden. Udover at være i stand til at lysne huden, forhindrer indtagelse af frugt også solskader, der forstyrrer processen med at nedbryde kollagen.

Følgende er frugter, der kan indtages og er nyttige til at lysne huden. Derudover indeholder disse frugter antioxidanter, der beskytter huden mod soleksponering, nemlig:

1. Granatæble

Granatæblejuice virker godt for huden. Bortset fra at lysne hjælper granatæble med at skjule ansigtslinjer og fregner, hvis det bruges regelmæssigt. Granatæbleskal indeholder polyfenoler, der er i stand til at bekæmpe frie radikaler og øge blodgennemstrømningen. Dette gør huden sundere gennem afgiftning. Granatæble er også i stand til at forebygge og behandle hudskader forårsaget af solens ultraviolette stråler. Indtagelse af granatæbleskind sammen med frøene kan fremme cellevækst og hæmme forekomsten af ​​rynker naturligt.

Læs også : 5 fødevarer til lysere hud

2. Banan

Bananer har mange fordele takket være deres aminosyreindhold, som er kendt for at øge hudens elasticitet. Denne frugt indeholder zink og kalium. Zink er nyttigt til at bekæmpe bakterielle infektioner og forebygge acne, mens kalium er nyttigt til at fugte dehydreret hud. Smid ikke bananskrællen ud, fordi indersiden af ​​bananskrællen, når den gnides i ansigtet, er gavnlig for hudens lyshed.

3. Vandmelon

Vandmelon forfrisker ikke kun halsen, men også huden. Vandmelon indeholder stoffer, der naturligt kan opstramme huden. Derudover kan vandmelon revitalisere kedelig hud for at blive lysere.

4. Papaya

Udover at være i stand til at overvinde problemet med pigmentering hjælper banket papayafrugt med at glatte ru hud. Derefter vil din hud føles mere smidig. Påføring af en maske lavet af papaya er også i stand til at overvinde problemet med rynker, der kommer tidligt.

5. Kiwi

Denne frugt indeholder omega-3 fedtsyrer, syrer der beskytter huden mod bakterier. Kiwi kan forhindre dig i hudinfektioner og forhindre forekomsten af ​​slap hud. Indholdet af C-vitamin i det hjælper også med at producere kollagen og lysner.

Læs også: 7 måder at overvinde mat hud

6. Orange

Hvis du har kedelige hudproblemer og hudorme, kan du overvinde dem med appelsiner. Appelsinjuice er kendt for at lysne hudtonen, reducere pletter og behandle acne. Derudover kan indtagelse af citrusfrugter eller appelsinjuice regelmæssigt gøre huden lysere og glødende.

7. Æble

Dette æble er godt for huden, fordi det har en hudoplysende effekt. Æbler virker effektivt på huden ved at fjerne patogener og overskydende olie.

De forskellige frugttyper ovenfor er rigtig gode for hudens sundhed, men du kan opleve andre hudproblemer, som ikke behandles med frugt. Hvis du oplever mere alvorlige hudskønhedsproblemer, kan du spørge en hudlæge gennem applikationen at få den rigtige rådgivning.

Reference:

WebMD. Besøgt 2019. De 15 bedste vitaminer og næringsstoffer til sund hud.
Practice. Fået adgang i 2019. 7 frugter, der forbedrer din hud