Kan indtages, disse er fordelene ved vildt for sundheden

Jakarta - Træt af at spise fåre- eller oksekød? Prøve Okay smag vildtkødet, som ikke er mindre nærende end de to ovenstående kød. Ifølge eksperter fra Purdue University, USA, er dyrekød lavere i kalorier og fedt end oksekød. Så hvad er fordelene ved vildtkød for helbredet?

Tidligere havde vildtkød flere fordele, som andet kød ikke havde. ifølge kok Professionelt er vildt hårdere i konsistensen, men har en pænere og blødere aroma end okse- eller fårekød. Hvorfor? Det viser sig, at hjortene, der holdes, er opdrættet med den bedste kvalitet, næsten det samme som pasningen af ​​køer til wagyu-kød.

Læs også: Elsker at spise bøf, identificer først typen af ​​bøf og dens modenhed

For i vores eget land er rådyr, der kan spises, ikke vilkårlige, du ved. Hjorte, der må slagtes, er ikke fredede eller sjældne hjortetyper. Hjortene, der "må" slagtes, er tredje race hjorte (F3). For eksempel ved Taman Safarii II Prigen er det kun tilladt at slagte F3-hjort, som er opdrættet i fangenskab.

Nå, her er fordelene ved vildtkød og de næringsstoffer og næringsstoffer, der er indeholdt i det.

1. Forebygger anæmi

Lancering The Guardians, vildt indeholder mere protein end andet rødt kød. Ikke nok med det, så er vildt også rig på jern (mere end oksekød), hvilket er godt til at forhindre anæmi og samtidig øge energien. Disse dyr er også fulde af B-vitaminer, såsom B2 (riboflavin) og B3 (niacin), som hjælper med at regulere stofskiftet.

2. Forebyg infektion

Fordelene ved vildtkød kan også få immunsystemet til at "smile". Eksperter siger, vildt indeholder meget calcium, magnesium, jern og vitamin B3, som kan booste immunsystemet. Desuden anses hjortelever, der er rig på vitamin B3, for at kunne afværge infektioner fra bakterier og vira.

Læs også: Ged vs oksekød, som er sundere

3. Vitaminer B6 og B12

Som rapporteret i The Guardians, Vitaminer B6 og B12 indeholdt i det kan reducere opbygningen homocystein (stoffer, der forårsager skade på blodkar) i blodet, hvorved risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde nedsættes. Vitamin B12, calcium og fosfor indeholdt i det støtter hinanden i at styrke knoglerne.

Derudover er disse to vitaminer også meget støttende for kroppens beskyttende system til at beskytte lungerne. Interessant nok i Hjortebonde det siges, at kombinationen af ​​disse to vitaminer og vitamin B3 er i stand til at opretholde sunde nyreorganer.

4. Øg muskelmassen

Andre fordele ved vildt kan også øge muskelmassen. Ifølge det amerikanske landbrugsministerium indeholder vildtkød mere protein end okse- og lam. Nå, proteinindholdet er det, der bringer mange fordele til musklerne.

Læs også: Disse er fordelene og risiciene ved at spise rødt kød

Udover at spille en rolle i at øge muskelmassen, er protein også nyttigt til hurtigt at regenerere beskadigede celler. Ikke nok med det, så er det høje mineralindhold, især jern, godt til at producere røde blodlegemer, som er et middel til at transportere næringsstoffer til fosteret.

Nå, selvom vildtkød har mange fordele for kroppen, er der nogle mennesker, der ikke rådes til at indtage det. For eksempel gravide og børn under seks år. Begge grupper af mennesker frarådes at spise vildt vildt, der bliver dræbt ved skydning.

Vil du vide mere om vildtkødets fordele for kroppen? Eller har helbredsproblemer? Du kan spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!