Disse 7 fødevarer udløser hjernetumorer

, Jakarta – En hjernetumor er en samling af unormale celler, der vokser ukontrolleret i hjernen. Selvom det er nyttigt til at beskytte den menneskelige hjerne, har kraniet begrænset plads. Det er derfor, ukontrolleret cellevækst forårsager alvorlige problemer, såsom hjernetumorer. Hvis de ikke behandles, kan hjernetumorer forårsage skader, der kan være livstruende.

Læs også: Hvorfor er sund mad nogle gange ikke godt?

Genetiske faktorer og strålebehandlinger kan øge risikoen for hjernetumorer. Dette skyldes, at strålingseksponering, der er for stor, har potentiale til at udløse kræft. Derudover kan daglig fødeindtagelse også udløse dannelsen af ​​hjernetumorer. Så hvilke fødevarer udløser hjernetumorer?

1.Forarbejdede kødprodukter

Forarbejdede kødprodukter såsom pølser, nuggets , bacon og lignende bruger konserveringsmidler for at få det til at se friskt og attraktivt ud. Dette materiale har potentiale til at forårsage kræft. Det er bedre at vælge kødprodukter og forarbejdede produkter, der ikke er konserverede.

2. Instant Popcorn

Popcorn Det er en perfekt snack, når man ser en film. Alligevel lommer popcorn instant viser sig at være belagt med kemikalier. Årsagen er, at perfluoroktansyren (PFOA) i beklædningen af ​​popcornposer indeholder kræftfremkaldende stoffer, der udløser tumorer. Den kemiske diacetyl, der bruges i popcorn, kan også forårsage lungeskader og kræft.

Læs også: Skal indtage dette efter at have spist junkfood

3. Kulsyreholdige drikkevarer

Kemikaliet i læskedrikke, 4-methylimidazol (4-MI), menes at være et kræftfremkaldende middel. Ud over konserveringsmidler har kulsyreholdige drikke også en tendens til at være høje i sukker og farvestoffer, hvilket øger kroppens surhedsgrad og befrugter kræftceller.

4. Kost mad og drikke

Diætmad og -drikke, herunder diætsodavand, menes at have en værre virkning end kulsyreholdige eller andre konserveringsmidler. Eksempelvis kan det kunstige sødemiddel aspartam forårsage fosterskader og kræft. Sucralose, saccharin og forskellige andre kunstige sødestoffer øger også risikoen for kræft.

5. Raffineret sukker

Det raffinerede sukker, der findes i kager, juice, saucer, kornprodukter og mange andre hurtige fødevarer, har en tendens til hurtigt at øge insulinniveauet og hjælpe kræftceller med at vokse. Fruktoserige sødestoffer såsom majssirup med højt fructoseindhold (HFCS) er også stødende, så kræftceller kan formere sig hurtigt.

6. Alkohol

Andre kræftrisikofaktorer er fødevarer og drikkevarer, der indeholder høj alkohol. Derfor bør du begrænse forbruget af fødevarer eller drikkevarer, der indeholder alkohol som f.eks tape og øl.

Læs også: Vigtigheden af ​​indtagelse af ideelle alderssvarende fødevarer

7. Fried Food

Stegte fødevarer øger fedtindholdet mange gange, afledt af fedtet indeholdt i olien. Brændte fødevarer bør også begrænses, fordi de indeholder kræftfremkaldende stoffer.

Fra nu af bør du begynde at implementere en sund livsstil ved at begrænse forbruget af ovenstående fødevarer. Ud over en sund kost anbefales det at undgå eksponering for stråling eller kemikalier, især fra radiologers eller fabriksarbejderes arbejde. Hvis du vil spørge om andre kræftformer, skal du bare diskutere det med din læge . Feature Tal med en læge hvad der er i appen gør det nemt for dig at kontakte lægen når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning i App Store eller Google Play!