Lær kvindehad at kende, hadsyndromet for kvinder

, Jakarta – Har du nogensinde set nogen, der virkelig hader og altid giver kvinder skylden, når noget går galt? Hvis det er tilfældet, kan det være, at personen har kvindehad! Hvad er det?

Kvindehad er et syndrom, der får en person til at hade kvinder, både fra mænd og fra medkvinder. Dette syndrom placerer og betragter ofte kvinder som årsagen til fejl i ét problem. Kvindehad får en person til at have en tendens til at hade, se ned på og diskriminere kvinder.

Lancering Science Daily Generelt defineres kvindehad som en mands had til kvinder. Der er dog også kvinder, som siges at have denne opfattelse, nemlig at hade medkvinder. Kvindeforbrydere, kaldet kvindehadere, kan være omkring miljøet, men går ofte ubemærket hen. Dette skyldes, at mennesker med kvindehad ofte "forklædte" at være en person, der forsvarer kvinder, men ofte forsøger at bringe dem ned og føler sig glade, hvis en kvinde får skylden i et problem.

I nogle tilfælde er nogle mennesker nogle gange ikke engang klar over, at de har dette syndrom. At dømme ud fra årsagen kan kvindehad opstå på grund af to ting, nemlig kulturelle og tidligere oplevede erfaringer. Det miljø, man bor i, kan også mere eller mindre påvirke og få en person til at få kvindehad.

Kvindehaandsyndrom kan opstå på grund af kulturelle faktorer, nemlig da de første mænd altid skulle være på et højere niveau end kvinder. Dette omtales ofte som en patriarkalsk kultur. Dette danner så en tro og et mønster, hvor mænd altid skal have større rettigheder og fordele, have fysisk styrke og intelligens, der skal være over kvinder.

Læs også: 10 tegn på, at din psykologiske tilstand er forstyrret

Men i virkeligheden, og over tid, er kvinder ikke længere kun "komplementære" derhjemme, som kun kan være i køkkenet og i sengen. I øjeblikket er der mange kvinder, der vokser og endda kan blive ledere. Sådanne ting er ofte målene for kvindehad.

Denne adfærd kan også være forårsaget af tidligere faktorer og opstår på grund af traumer for en mand. Uanset årsagen er der flere ting, der kan få en mand til at ændre sit syn på kvinder, for eksempel at være blevet såret eller at blive udsat for troen på, at en seksuel chikane er sket på grund af en kvindes skyld, nemlig på grund af den måde, hun klæder sig på . Det er det, der driver mænd til at hade og altid give kvinder skylden for ting, der sker.

Læs også: Selvmord inviterer familie, her er den psykologiske forklaring

Mennesker, der lider af dette syndrom, viser normalt ofte karakteristika, herunder:

1. Hav et mål

En mand, der lider af kvindehad, har normalt et mål, der vil være en afsætningsmulighed for hans had. Normalt vil dette starte med noget sødt, indtil personen føler, at kvinden allerede er i sit greb. Derefter viser kvindehaderen den faktiske holdning og adfærd, nemlig at såre eller være ond.

2. Altid i kontrol

En kvindehader har en tendens til at være for kontrollerende i et forhold. Ikke uden grund er adfærd, der er arrogant, altid kontrollerende og egoistisk, en form for konkurrencefølelse, også kendt som konkurrence med kvinder. Med andre ord, personen ønsker ikke at blive set som underlegen og under kvinder, så han forsøger at kontrollere hende.

De viste symptomer og karakteristika kan variere fra person til person. Derfor er øget årvågenhed ved valg af partner eller ven én måde at undgå at være kvindefjendsk på.

Læs også: Moody hos kvinder, psykiske lidelser eller hormoner?

Hvis du har et helbredsproblem og har brug for øjeblikkelig lægerådgivning, så brug appen lige! Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og snak. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!