Blindtarmsbetændelse forårsager smerter i maven, her er hvordan du håndterer det naturligt

, Jakarta - Blindtarmsbetændelse eller dets medicinske udtryk blindtarmsbetændelse er betændelse i blindtarmen, som er et lille, tyndt rørformet organ, der sætter sig fast i begyndelsen af ​​tyktarmen. Dette organ har ikke nogen funktion i fordøjelsessystemet, men når det opstår, kan blokering og betændelse være dødelig. Derfor er det vigtigt at vide, hvilke metoder der er effektive til at håndtere blindtarmsbetændelse.

Nævnt hvis blindtarmsbetændelse kan give smerter i maven. En mulighed, der kan gøres, er med naturlige midler, så smertefølelsen kan løses ordentligt. Men hvilke naturlige midler kan man gøre? For at finde ud af flere detaljer, læs følgende anmeldelse!

Læs også: Her er 5 tidlig påvisning af blindtarmsbetændelse i hjemmet

Overvinde blindtarmsbetændelse smerte på den naturlige måde

De, der lider af denne sygdom, oplever flere symptomer, såsom mavesmerter, der begynder i det øvre midterste maveområde nær navlen og derefter bevæger sig til nederste højre mave. Når den syge anstrenger sig, bliver smerten uudholdelig. Andre symptomer, der vises på grund af blindtarmsbetændelse omfatter:

  • Kvalme og opkast;
  • Mistet appetiten ;
  • Forstoppelse eller diarré;
  • Kan ikke prutte;
  • Forstørret mave;
  • Mild feber.

Det er vigtigt at huske, at det er vigtigt at finde måder at håndtere blindtarmsbetændelse på, fordi hvis du udsætter medicinsk behandling for længe, ​​kan blindtarmen briste, hvilket kan føre til alvorlige infektioner, der kan være livstruende. Efter at have afgjort, om de symptomer, der opstår, skyldes blindtarmsbetændelse, skal du også kende nogle naturlige måder, der kan gøres for at overvinde dem.

Læs også: Dette er forskellen mellem blindtarmsbetændelse og gastrisk

Ud over den kirurgiske vej er der naturlige ingredienser, der kan overvinde det, nemlig:

1. Hvidløg

Dette ene køkkenkrydderi har anti-inflammatoriske forbindelser, der kan reducere inflammation. Hvidløg er også i stand til at reducere mavesmerter og hjælpe med at forbedre problemer som opkastning og kvalme. Du rådes til at indtage hvidløg regelmæssigt, såsom at indtage det råt på tom mave hver dag eller tage hvidløgskapsler.

2. Ingefær

Ikke meget forskellig fra hvidløg, ingefær indeholder også anti-inflammatoriske forbindelser, der effektivt kan behandle blindtarmsbetændelse. Du drikker ingefærte eller bruger ingefær til at massere maven. Du kan drikke ingefærte 2 eller 3 gange om dagen. For at lave det, kog en teskefuld revet eller skåret ingefær i en kop kogende vand i 5-10 minutter.

3. Ricinusolie

Ricinusolie hjælper med at reducere blokeringen af ​​blindtarmen, så den langsomt kan reducere betændelsesproblemer. Ikke kun det, ricinusolie giver også lindring af forstoppelse, tarmproblemer og gasproblemer, hvis det tages oralt. Du kan hælde og påføre ricinusolie over maven mindst 3 gange om ugen i 2 til 3 måneder.

4. Fiberrige fødevarer

Forstoppelse kan være en årsag til blindtarmsbetændelse. Så fødevarer rige på fibre kan varmt anbefales. Ifølge en undersøgelse fra 2000 offentliggjort i International Journal of Food Science and Nutrition , lavt fiberindtag spiller en rolle i forekomsten af ​​blindtarmsbetændelse. Forbrug af fiberrige fødevarer, såsom bønner, agurker, tomater, rødbeder, gulerødder, broccoli, ærter, brune ris, havre, græskarfrø, solsikkefrø og andre grønne grøntsager og frugter er gode til behandling af blindtarmsbetændelse. Undgå krydret mad eller dem, der indeholder chilifrø, og husk altid at opretholde hygiejnen på den mad, du indtager.

Læs også: Spis ofte krydret? Dette er indvirkningen på tillægget

Nu kender du nogle naturlige måder at behandle blindtarmsbetændelse på, før operationen virkelig er nødvendig. Men hvis alle disse naturlige metoder ikke er effektive, er det bedre straks at få en klinisk undersøgelse, så du kan sikre dig, at en del af blindtarmen ikke er sprængt, fordi det kan forårsage dårlige virkninger og endda død.

Så, hvis du vil sikre dig, at de symptomer og smertefølelser, du føler, er forårsaget af blindtarmsbetændelse eller ej, skal du bare spørge lægen fra når som helst og hvor som helst gennem funktioner Tal med en læge via Snak , og Stemme/videoopkald . Kom nu, Hent Ansøgning på App Store eller Google Play nu og nyd alle bekvemmelighederne ved at få adgang til denne sundhed!

Reference:
Medlife. Tilgået 2021. Sådan forebygges og behandles blindtarmsbetændelse naturligt.
insidere. Tilgået 2021. De bedste naturlige midler mod ondt i maven, ifølge en gastroenterolog.