Her er, hvordan du kender hr. helbredstilstand P Din partner

Jakarta – Har du eller din partner nogensinde undret dig over Hr. Q? Er "han" okay eller har han brug for en lægebehandling?. Selvfølgelig forstyrrer det dit sind, især for jer mænd. På grund af problemet, der skete med Mr. P kan forstyrre komforten af ​​dig og din partners seksuelle aktivitet, det kan endda forstyrre din krops sundhed, du ved!

Derudover kan hvordan man måler penis sundhed ikke kun bedømmes på præstation under sex i sengen, men også på hvor langt din penis fungerer korrekt i hverdagen. Forskellige problemer kan opstå i din penis tilstand, såsom:

  • Forstyrrelser af for tidlig sædafgang, forsinket sædafgang, ledsaget af smerter og nogle er endda ude af stand til at få sædafgang.
  • Udsat for seksuelt overførte sygdomme som gonoré, klamydia, syfilis og genital herpes.
  • Erektil dysfunktion, for eksempel at være ude af stand til at få en erektion eller have en erektion i meget hurtig varighed
  • Fremkomsten af ​​hævelse, udslæt, smerte og kløe, der forårsager betændelse i hovedet på Mr. P.

Ud over de sundhedsproblemer, der er nævnt ovenfor, hvordan ved du så Mr. Q er du okay? Følgende er karakteristika for Mr. godt P:

Struktur

Lad dig ikke narre! Hr. Et godt P kan ses på teksturen, der ikke er glat. Derudover er en sund penis tilstand karakteriseret ved at have hår på skaftet, der føles som en lille klump. Men klumpen vil ikke være et problem, så længe størrelsen af ​​klumpen ikke er stor og ikke er rød eller endda irriteret. For de af jer, der oplever irritation af penis, og den ikke forsvinder i løbet af en periode på mere end en dag, tag straks en diskussion med lægen for at spørge om Hr. din P.

Størrelse

Det er naturligt, hvis størrelsen af ​​Mr. P du er anderledes end de andre. Størrelsen på indonesernes penis har i gennemsnit en størrelseslængde på tidspunktet for erektion på omkring 12 til 19 cm og omvendt, størrelsen på penis, når den ikke har en erektion, varierer fra 5 til 10 cm. I koldt vejr vil penis skrumpe ind i kroppen, men vil vende tilbage til længden, når temperaturen er normal. Bemærk venligst, at penis' helbredstilstand vil opleve problemer af flere årsager, herunder rygning, som kan forårsage erektil dysfunktion og opleve krympning på op til 1-2 cm i størrelse.

Farve

Er det rigtigt, at hr. P, som er mørkere end ejerens hudfarve, er et tegn på, at han er ved godt helbred. Ja, det viser sig, at farven på penis er et niveau mørkere, end ejerens hudfarve stadig er ret sund. Selvom farven på en sund penis normalt er den samme som hudtonen på en persons krop. Men hvis hudfarven på din penis eller din partner bemærker en pludselig betydelig farveændring og er ledsaget af smerte, er det tilrådeligt at straks tale med din læge.

ejakulation

En mand, der oplever stimulation, vil selvfølgelig ejakulere og udskille et antal sæd, som normalt er mindre end en teskefuld. Væsken, der frigives under ejakulation, har generelt en mælkehvid farve med en række forskellige teksturer, såsom at se tykkere og endda klumpet ud end normalt. Denne ændring er ikke noget at bekymre sig om, fordi den er påvirket af det sidste næringsindtag før ejakulation og endda afhænger af, hvor meget stimulation der kommer.

Følsomhed

Følsomhedsniveau Hr. P er ikke kun påvirket af en persons overgangsalder, du ved!. Generelt nedsat følsomhed Mr. P er faktisk en normal ting, når en mand bliver ældre. Niveauet af penisfølsomhed måles også ved den mindste mængde stimulation, som ejeren føler. Aldersrelateret fald, ofte forbundet med nedsatte testosteronniveauer og ændringer i androgenreceptorer, begynder normalt at falde ved 25 års alderen. Mens den mest drastiske nedgang, normalt opleves af mænd i alderen 65 til 75 år.

Ved allerede, hvordan du bestemmer tilstanden for Mr. Q sund? For at vedligeholde det, rådes du til regelmæssigt at tjekke om Mr. Din favorit P til speciallægen i ansøgningen . Du kan kontakte ham gennem muligheder Stemme/videoopkald og Snak i brug smartphone, når som helst og hvor som helst. Derudover kan du også købe sundhedsprodukter for at understøtte din penis' sundhed, såsom at købe medicin eller vitaminer på Inter-Apothekar-funktionen, som vil blive leveret inden for 1 time. Kom nu! Hent nu også i App Store eller Google Play.